TV Queen: Η «τρελο-Κερκυραία» που θύμισε Μητσοτάκη, η «μπουμπούκα του υπουργείου» και η Λαρισαία «βασίλισσα» της χαλάρωσης
Reality TV

TV Queen: Η «τρελο-Κερκυραία» που θύμισε Μητσοτάκη, η «μπουμπούκα του υπουργείου» και η Λαρισαία «βασίλισσα» της χαλάρωσης

TV Queen: Η «τρελο-Κερκυραία» που θύμισε Μητσοτάκη, η «μπουμπούκα του υπουργείου» και η Λαρισαία «βασίλισσα» της χαλάρωσης

17 φρέσκα πρόσωπα διεκδικούν τον τίτλο της επόμενης τηλεοπτικής σταρ

Μεγάλη πρεμιέρα έκανε απόψε το Tv Queen στο Open για την ανάδειξη της επόμενης σταρ της ελληνικής τηλεόρασης.

17 φρέσκα πρόσωπα διεκδικούν τον τίτλο και το ακριβοθώρητο συμβόλαιο που θα κερδίσει η νικήτρια στον τελικό και είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν τον σκοπό τους.

Μπορεί όλες να έρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά ο προορισμός είναι κοινός: να ξεχωρίσουν και να κυνηγήσουν το όνειρο της δικής τους τηλεοπτικής καριέρας.

Κάποιες διαγωνιζόμενες έρχονται από την επαρχία, κάποιες από το εξωτερικό, κάποιες έχουν σχέση με τον χώρο, ενώ κάποιες θα έρθουν αντιμέτωπες με την κάμερα για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Η Ρεγγίνα Γκαϊνά είναι σύμβουλος σε ιατρική εταιρεία, γεννήθηκε στη Μολδαβία από Ρώσους γονείς και έζησε σε αρκετές χώρες μέχρι να έρθει στην Ελλάδα. Όνειρό της από μικρή να ασχοληθεί με την παρουσίαση και η αγαπημένη της παρουσιάστρια είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό που αγαπά στον εαυτό της είναι η ειλικρίνειά της και στην πρεμιέρα παρουσίασε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το Reggina’s Morning Show.

«Το ντύσιμο με αποσυντονίζει για πρωινό, η φωνή σου ήταν χαμηλή, βλέποντας το βίντεο περίμενα να ψαρώσω, δεν ψάρωσα, είδα ντροπή και αμηχανία» σχολίασε πρώτη η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαφορετική άποψη είχε όμως η Κατερίνα Γκαγκάκη «βλέποντας το βίντεο το θεώρησα υπερφίαλο, η πολλή σιγουριά σε αυτόν τον χώρο δεν είναι πάντα καλή. Αυτό που είδα είναι ισορροπημένο, δεν είχε καμία σχέση με το βίντεο, το βρήκα βελούδινο».

Η Κατερίνα Νάκου είναι «τρελο-Κερκυραία, στον ελεύθερο χρόνο της πάει σινεμά και λατρεύει τα ταξίδια. Σπούδασε δημοσιογραφία και για ένα χρονικό διάστημα εργάστηκε σε εφημερίδα.

Είναι ήρεμη και υπομονετική αλλά αν την πειράξει κανείς, της γυρνάει το μάτι. Ενδιαφέρεται για εκπομπή κοινώς γιατί της αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Απόψε παρουσίασε εκπομπή διατροφής και υγείας και φάνηκε πως κέρδισε τις εντυπώσεις της πλειοψηφίας πλην της Έλενας Χριστοπουλου. «Ήταν άτονο, ηχόχρωμα δεν υπήρχε, και ενώ φαίνεται ότι έχεις αυτοπεποίθηση, απορώ γιατί δεν τα πήγες καλά» είπε.

«Και εμένα με αποσυντόνισαν τα χέρια και εμένα μου θύμισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως στον Ανδρέα» σημείωσε ο Τάσος Τρύφωνος.

Η Μαριαλένα Βούλγαρη είναι μοντέλο και ομολόγησε ότι έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της.

Απόψε έκανε ρεπορτάζ για το Πάσχα στην Κέρκυρα και εμφανίστηκε ιδιαίτερα άνετη.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου άρεσες, πάρα πολύ πικάντικη, φρέσκια. Μου δίνεις την αίσθηση ότι ήρθες να διασκεδάσεις και να ανοίξει η καρδιά σου».

Απαντώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου για τις δυσκολίες που έχει βιώσει είπε: «Έχω χάσει τη μητέρα μου και μία αδελφή που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες».

Η Λίνα Βαμβακά σπούδασε δημοσιογραφία και χορό, το πρωί είναι ραδιοφωνική παραγωγός, τα απογεύματα διδάσκει σε σχολές χορού. Ιδανικά θα ήθελα να κάνει εκπομπή τύπου “Μπράβο, Ρούλα» και μάλιστα έχει βρει και τίτλο «Ουάου, Λίνα ζήσ΄το με τρέλα!».

Έχει μανία με την καθαριότητα και προβλέπει ότι θα είναι ο Κατακουζηνός του σπιτιού.

Στην προσπάθειά της με talent show έδειξε θετικά δείγματα παρά τις όποιες αδυναμίες.

Η Λίνα Μαρκοπούλου συστήθηκε ως η  «μπουμπούκα του υπουργείου» και ήθελε από μικρή να γίνει παρουσιάστρια αλλά η μητέρα της τη σταμάτησε.

Αγαπημένος της παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης ενώ η ίδια θα ήθελε να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία.

Στην πρώτη της απόπειρα είπε το δελτίο του καιρού αλλά μάγκωσε και η αμηχανία της τής αφαίρεσε πολλούς πόντους.

Η Ιωάννα Ντούφα ό,τι βάζει στόχο το καταφέρνει. Είναι η βασίλισσα της χαλάρωσης, γυμνάστρια και αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας καθώς διατηρεί τα δικά της σπα στη Λάρισα.

Έκανε ποδαρικό με εκπομπή υγείας και ευεξίας και άφησε θετικές εντυπώσεις στην επιτροπή.

Διαβάστε επίσης

Tv Queen: Η διαιτήτρια που θέλει να γίνει «κεντρικιά», η τρεμάμενη Κρητικιά, η «προξενήτρα» και η «ναζιάρα» τραγουδίστρια