Ξέσπασε η Ραμόνα στο Big Brother: «Φάνηκε ότι τους καρφώνω»
Reality TV

Ξέσπασε η Ραμόνα στο Big Brother: «Φάνηκε ότι τους καρφώνω»

Ξέσπασε η Ραμόνα στο Big Brother: «Φάνηκε ότι τους καρφώνω»

Όσα δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας

Μπορεί η Ραμόνα να κατάφερε να βγει νικήτρια την Παρασκευή κερδίζοντας την παραμονή της στο σπίτι του Big Brother, ωστόσο η συζήτηση που έγινε στο live γύρω από τους λόγους που μεταφέρει τα λόγια κάποιων σε κάποιους άλλους μέσα στο σπίτι φαίνεται πως την ενόχλησε.

Πρόσφατα η Ραμόνα, ακούγοντας τη Σοφία Δανέζη να λέει ότι θα ξεφτιλίσει τον Δημήτρη Πυργίδη στη Θεσσαλονίκη σε περίπτωση που την έχει ψηφίσει, έπιασε τον συμπαίκτη της και του είπε τι συνέβη. Ο Δημήτρης επέλεξε να μιλήσει με τη Σοφία λύνοντας την παρεξήγηση.

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε τη Ραμόνα να ξεσπάει σε κλάματα στο δωμάτιο επικοινωνίας. «Δεν είμαι καλά. Έχω μπερδευτεί με τον εαυτό μου. Άκουσα κάποια πράγματα, πήρα θέση και βγήκα κακιά. Το ότι τα είπα στον Μπέντζι, θα το έκανε ο κάθε παίκτης στο σπίτι. Άμα ρωτήσω τη Σοφία αν θα τα έλεγε στον Κεχαγιά και τον Ζακ αν θα τα έλεγε στον Γρηγόρη θα απαντήσουν ναι. Βγήκα εγώ πάλι ότι τους καρφώνω.

Συζητάνε λες και έχω κάνει κάτι τραγικό και έχω χάσει το δίκιο μου. Εγώ άκουσα κάτι που ήταν άσχημο, με ενόχλησε και το είπα στον Μπέντζι γιατί δεν ήταν μπροστά. Δεν πήγα να ψάξω για να βρω κάποιο αρνητικό της Σοφίας. Ήμασταν τρία άτομα και μιλούσαμε για τις ψήφους. Με ενόχλησε. Έχω δεχτεί απειλές και από τη Σοφία και από την Άννα Μαρία. Άκουγα λοιπόν να ξανά απειλεί η Σοφία έναν φίλο μου. Βλέπω το άδικο και δεν μου αρέσει», δήλωσε η Ραμόνα.