Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν είδα τον Σάκη πριν να μπούμε στο Survivor έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;”»
Reality TV

Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν είδα τον Σάκη πριν να μπούμε στο Survivor έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;”»

Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν είδα τον Σάκη πριν να μπούμε στο Survivor έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;”»

Τι αποκάλυψε για το ατύχημά της και τη στάση του Νίκου Μπάρτζη

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά, που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που έγινε γνωστή ως το φλερτ του Σάκη Κατσούλη μετά τη Μαριαλένα, μιλά για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, τον τραυματισμό της και το ερωτικό τρίγωνο στο παιχνίδι.

«Ήθελα πολύ να μπω στο Survivor. Σκεφτόμουν πως θα είμαι εκεί μέσα, να αγωνίζομαι, να συμβιώνω με τα παιδιά και να δω τα όριά μου. Από μικρή ήξερα πώς να επιβιώνω», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά και αποκάλυψε: «Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor. Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;” Τον Σάκη τον είδα μόνο στα γραφεία όταν υπέγραψα. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά υπήρξε μια αμηχανία».

Το «καλό παιδί» Αλέξης Παππάς

«Με τον Αλέξη ήρθα από την αρχή του παιχνιδιού πιο κοντά, όπως και με τον Chris. Στην αρχή η Μαριαλένα ήταν με τα άλλα παιδιά και μέχρι να με καταλάβουν και να συζητήσουμε αυτά που έπρεπε ως γυναίκα με γυναίκα, είχα έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη.

Ο Αλέξης είναι πολύ καλό παιδί, αλλά είναι παρεξηγημένος. Είναι πολύ έξυπνος και γενικά ό,τι λέει το σκέφτεται καλά, ξέρει να εξελίσσεται στις καταστάσεις και να διαφεύγει από τέτοια. Αλλά, μπροστά στην κάμερα μπορεί κάποιος να πει κάτι για να φανεί. Ο Αλέξης δεν άλλαξε είναι αυτό ακριβώς που βλέπει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Το ατύχημα και ο Νίκος Μπάρτζης

«Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ αυθόρμητος. Δεν νομίζω ότι σκέφτεται στρατηγικές. Ο James τον καθοδηγεί. Ακόμη κι όταν με ψήφισε δεν μπορούσε να πει τα λόγια του. Πιστεύω ότι ο Νίκος δεν ήθελε να με ψηφίσει, έγινε το συμβούλιο των τριών και με έδωσε ως τη λιγότερο γνωστή στο κοινό», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Και συνέχισε: «Δεν είπα ποτέ ότι με τραυμάτισε ο Νίκος επίτηδες, αλλά δεν μου ζήτησε συγγνώμη», ανέφερε για τον τραυματισμό της και εξομολογήθηκε πώς έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό. «Ένιωθα άσχημα και στεναχωρήθηκα που δεν ερχόταν ανθρώπινα να μου μιλήσει», ανέφερε.

Το τρίγωνο Χριστίνα – Σάκης – Μαριαλένα

«Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα», εξομολογήθηκε η Χριστίνα.

https://streamable.com/y0nb85

«Μου είναι αδιάφορο τι λένε για ‘μένα και τον Σάκη. Στην αρχή όταν μπήκα στο παιχνίδι με ενδιέφερε να μην έχει θέμα η Μαριαλένα και να είμαστε καλά ως γυναίκες, γιατί μπορώ να την καταλάβω. Και η Μαριαλένα ήξερε για εμένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα σίγουρα έχει συναισθήματα για τον Σάκη και τον αγαπά ως άνθρωπο, αλλά ποτέ δεν τη ρώτησα ευθέως», είπε στη συνέχεια η Χριστίνα Κεφαλά και αποκάλυψε πως έστειλε ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη για να του μεταφέρει το μήνυμα της Μαριαλένας: «Έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, αλλά δεν μου έχει απαντήσει», είπε.

https://streamable.com/62izix