Σασμός – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Πιστεύω θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς αλλά…»
Τηλεόραση

Σασμός – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Πιστεύω θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς αλλά…»

Σασμός – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Πιστεύω θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς αλλά…»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και μιλά για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τον Σασμό αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν παιδιά θαύματα. Είχα απλά την τύχη να δουλέψω από μικρός, στο Pepermint. Ο κ. Καπάκας θεώρησε ότι ήμουν ικανός, του θύμιζα τον εαυτό του ίσως. Έκανε μια ερώτηση πάντα στα παιδιά του κάστινγκ ότι γιατί θέλετε να παίξετε στην ταινία και είπα ότι μου είπαν ότι θα χάσω το σχολείο. Αυτό μου είπαν, δεν το θυμάμαι. Κάτι με τραβούσε αλλά παράλληλα με απωθούσε. Ήμουν ένα παιδί που ήθελε να παίξει και άνοιξε ένας ωραίος δρόμος που αναζητούσε.

Με έναν μαγικό τρόπο ήρθαν τα πράγματα. Τότε υπήρχαν τα πρακτορεία μοντέλων που ήταν για όλα. Είχα κάνει διαφημιστικά και το θεωρούσα σαν μαθηματικά, το θεωρούσα πολύ όμορφο, καταλάβαινα γρήγορα τι ήθελαν. Δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο για τα λόγια. Δεν σε πίεζε κανείς για τίποτα. Σε αντιμετώπιζαν σαν επαγγελματία και αυτό άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά στο μυαλό σου. Μόλις πάτησα στο γύρισμα κατάλαβα ότι μου αρέσει, ότι απελευθερώνομαι, ότι μπορώ να συνεργαστώ. Το μοναδικό που με βοηθούσαν στο σχολείο είναι ότι δεν μετρούσαν τις απουσίες. Ήμουν ένα κοινωνικό παιδί. Αν αποδεχτείς τα πράγματα, δεν είναι κακό να τα λες. Νομίζω όλοι οι άνθρωποι κάπου χάνονται.

Κάπου στα 18 γιατί κάναμε μια μεγάλη επιτυχία με το Βέρα στο δεξί, θεωρούσα ότι κάθε χρόνο έτσι θα είναι. Και έλεγα “γιατί αυτός;” και κάποια στιγμή είπα “Γιώργο, φτάνει, πρέπει να δουλέψεις”. Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην οθόνη εντόπιζα τα λάθη μου. Η παρατήρηση είναι η δουλειά. Μετά ήμουν στην ΕΡΤ για τα Φτερά του έρωτα. Η δουλειά δεν είναι 100αρι, είναι Μαραθώνιος».

«Οι Άγριες Μέλισσες ήταν Μαραθώνιος»

«Οι Άγριες Μέλισσες ήταν Μαραθώνιος. Αποφάσισα και να μην κάνω και θέατρο παράλληλα, αφοσιώθηκα σε αυτό. Δεν ήταν 100αρι γιατί το απέδειξε και ο ρόλος του ήρωα αυτού. Υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει κάτι. Σε όλες τις δουλειές μου αρέσει κάτι. Παρατηρώ τον εαυτό μου για να μπορώ να αλλάζω. Στις Μέλισσες μου είπαν ότι πρέπει να το χαρώ αλλά δεν ήξερα πώς έπρεπε να το κάνω γιατί είναι μια δουλειά, πρέπει να δω το επόμενο. Κάναμε κάτι όμορφο! Με έναν τρόπο ξεκίνησε μια όμορφη πορεία από το 2019 και μετά. Οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη για κάτι που θα τους απασχολήσει περισσότερο. Ήταν η ανάγκη του κόσμου για ένα επίπεδο παραπάνω, το έδωσαν οι Μέλισσες αυτό!».

«Δεν κρύβομαι για τίποτα»

«Δεν έχω παντρευτεί. Έχει γραφτεί ότι έχω παντρευτεί αλλά όχι. Απλώς βάφτισα το παιδί ενός πάρα πολύ καλού μου φίλου και βγήκε μία φωτογραφία μου με κοστούμι στην εκκλησία. Καλά κάνουν οι άνθρωποι, δουλειά τους είναι, απλά εγώ δεν ασχολούμαι. Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι το οποίο είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν και οι όμορφες και οι δύσκολες στιγμές, το κυριότερο είναι να μπορείς να μοιραστείς μια ζωή με έναν άλλο άνθρωπο. Με τη συγκατοίκηση πηγαίνεις σε ένα άλλο επίπεδο. Αν είσαι έτοιμος να το κάνεις, τότε κανένα πρόβλημα. Έχω και τις δικές μου, ιδιωτικές στιγμές».

«Δεν μου αρέσει το θέμα της επιλογής»

«Πιστεύω θα είναι η τελευταία σεζόν του Σασμού. Δεν ξέρω αν θα πάει τέταρτη χρονιά, δεν είμαι στη διοίκηση. Το όμορφο είναι ότι υπάρχουν προτάσεις. Έχει ανοίξει το επάγγελμα και για άλλες δουλειές. Αυτό που μου αρέσει είναι το να μου δημιουργεί εμπιστοσύνη η δουλειά. Με τον τρόπο που θα σε πλησιάσουν, που θα σου μιλήσουν, που θα θελήσουν από εσένα. Είναι διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης. Υπάρχουν συγκεκριμένες λέξεις που καταλαβαίνεις αν κάτι θα πάει καλά ή όχι.

Δεν μου αρέσει το θέμα της επιλογής. Η αλήθεια είναι ότι ο Σασμός ήθελε να με εντάξει στο ενεργητικό του, ο τρόπος που το έκανε ήταν άψογος. Ήρθε πολύ ομαλά! Όποια πρόταση και αν έγινε εκτός εταιρείας, πήγε στην άκρη.

Για την ιστορία που έχω σαν Γιώργος, οι περισσότερες δουλειές που έκανα ήταν τρία χρόνια, έκλεινε ο κύκλος. Τώρα έχω κλείσει τα αυτιά με αυτά που ακούγονται. Είναι πολύ νωρίς!».

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας μαθαίνει ότι είναι Σταματάκης και εξαφανίζεται από την Άνω Ποριά