Σασμός – Μιχάλης Αεράκης: Η εξομολόγησή του στη Ζήνα – «Είμαι και εγώ ένας κολασμένος, αλλά…»
Τηλεόραση

Σασμός – Μιχάλης Αεράκης: Η εξομολόγησή του στη Ζήνα – «Είμαι και εγώ ένας κολασμένος, αλλά…»

Σασμός – Μιχάλης Αεράκης: Η εξομολόγησή του στη Ζήνα – «Είμαι και εγώ ένας κολασμένος, αλλά…»

Ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης, γνωστός και ως ο "Παπά Μιχάλης" του Σασμού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...

Ο ηθοποιός του Σασμού, Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τα παιδικά του χρόνια, την πορεία της καριέρας του και τον ρόλο του ως παπάς στο πετυχημένο σίριαλ του Alpha.

Αναφερόμενος στην πορεία της καριέρας του έως σήμερα, είπε:

«Το πρώτο μου δώρο ήταν ένα κινητό τηλέφωνο από τον γιο μου όταν πρωτοβγήκαν. Όταν ήμουν μικρός στο χωριό μου, τα Ανώγεια, υπήρχε φτώχεια καταραμένη δεν έπαιρνα δώρα».

«Προς τα έξω δείχνω ότι είμαι σκληρός, είναι η άμυνα μου αυτή. Αλλά όταν βλέπω αναφορές στο παρελθόν, λυγίζω δεν μπορώ…», είπε συγκινημένος.

«Από το παρελθόν μου θυμάμαι τα πάντα και τα αγαπώ. Η πιο κομβική νύχτα για εμένα ήταν ένα Φλεβάρη, όταν ο πατέρας μου είπε ότι θα φύγει για την Γερμανία, ένα κοίταγμα του πατέρα μου σαν να μου έλεγε ”οι άντρες δεν κλαίνε” όταν με είδε να πάω να δακρύσω, από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα θυμάμαι τα πάντα».

«Θέλω να φύγω από αυτή τη ζωή και να μη χρωστώ σε κανέναν. Παθιάζομαι με ότι κάνω, θέλω να μεταφέρω όλα τα ιδανικά μου στους νέους ανθρώπους. Ανά εποχές όσα φώτα και να έπεφταν πάνω μου δεν με επηρέασαν, είμαι ακόμα ο Μιχάλης».

Μίλησε επίσης για την σύνδεση με το ρόλο του ως παπά Μιχάλης:

«Με έχουν συνδέσει με τον παπά Μιχάλη από τον Σασμό. Μια γυναίκα μου είχε στείλει μήνυμα εξομολόγησης ότι αγκάλιασε το παιδί της για τελευταία φορά και θέλησε να μου το εξομολογηθεί. Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος και δυστυχισμένος, όταν βλέπει μια αλήθεια δεν καταλαβαίνει ότι εγώ υποδύομαι έναν παπά. Αυτό από τη μια με χαροποιεί αλλά βλέπω και την γύμνια της κοινωνίας μας. Ο κόσμος δεν αγαπά αληθινά έστω και για δυο λεπτά. Ο κόσμος είναι απελπισμένος και πονεμένος θέλει να ακουμπήσει κάπου…».

«Δεν είμαι ένας άγιος άνθρωπος που με ακούνε και λένε ”Παναγία μου”. Είμαι και εγώ ένας κολασμένος, με λάθη και πάθη αλλά οτιδήποτε κάνω εμπεριέχει το στοιχείο της αλήθειας. Τον Μιχάλη τον αγκαλιάζω είμαι απέραντα τρυφερός με τον εαυτό μου. Αυτή η τρυφερότητα που του έλειψε του τη δίνω εγώ. Δεν έκανα όνειρα η διαδρομή μου ήταν μια κόλαση. Τα όνειρά μου έφταναν μέχρι την επόμενη μέρα».

«Η μάνα μου είναι η βασίλισσα μου, ό,τι είμαι σήμερα το έχω εισπράξει μέσα από τις απέραντες σιωπές μας. Ένα κοίταγμα της μάνας μου ή του κύρη μου ήταν ένα πανεπιστήμιο για εμένα. Γι’ αυτό έχω μάθει ό,τι θέλω να πω, το λέω με τα μάτια μου…».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: