Αντώνης Καφετζόπουλος: «Υπήρξε μία απαξίωση από την ΕΡΤ. Τι να συζητήσω;»
Σειρές

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Υπήρξε μία απαξίωση από την ΕΡΤ. Τι να συζητήσω;»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Υπήρξε μία απαξίωση από την ΕΡΤ. Τι να συζητήσω;»

Ο ηθοποιός μίλησε στο πρωινό του Star για την καθημερινή σειρά Τρίτος όροφος και το πρόωρο κόψιμό της όπως όλα δείχνουν

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast @Star και μεταξύ άλλων σχολίασε το ενδεχόμενο η ΕΡΤ να κόψει πρόωρα την σειρά που πρωταγωνιστεί με τη Λυδία Φωτοπούλου, Τρίτος όροφος.

«Τα τελευταία δύο χρόνια η γυναίκα μου δουλεύει σε σειρές και είδα μερικές. Δεν με ικανοποιούν, δεν μου αρέσουν τα ελληνικά σίριαλ. Καμία προσπάθεια και καμία γνώση να αναδειχτούν οι χαρακτήρες. Ό,τι γίνεται οφείλεται στην ηρωική προσπάθεια κάποιων ανθρώπων. Δεν υπάρχει καμία αισθητική, είχα χάλια» σχολίασε.

«Έχουν ολοκληρωθεί από πέρσι τα γυρίσματα» είπε για τον Τρίτο όροφο.

«Έκανε μία πατάτα η ΕΡΤ, ενώ παράγγειλε 15λεπτα επεισόδια την ημέρα και δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους και αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια την ημέρα οπότε θα τελειώσει πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν και ας τα βάλουν όπως νομίζουν.

Πήραν στα χέρια τους κάτι το οποίο δεν εκτιμήσανε, και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην εκτιμάει κάτι, ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε».

«Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ» απάντησε για το αν θα γυριστούν νέα επεισόδια. «Υπό τις συνθήκες αυτές, όχι» ανέφερε αν θα συμμετείχε σε νέο κύκλο επεισοδίων και συμπλήρωσε:

«Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν δεν έχεις διάθεση να συνεχίσεις, ο καθένας τον δρόμο του.

Δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι. Ήταν δική τους ιδέα. Ήταν δική τους απόφαση να γίνουν δεκαπεντάλεπτα καθημερινά τα επεισόδια, δεν άλλαξα εγώ γνώμη αυτοί άλλαξαν γνώμη για αυτό που ζητήσανε. Τι να συζητήσω;».

Να σημειώσουμε ότι η ΕΡΤ δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση ότι η σειρά κόβεται όμως πράγματι καθημερινά προβάλλονται δύο 15λεπτα επεισόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η σειρά θα τελειώσει τον Οκτώβρη και όχι τον Δεκέμβρη.

Δείτε την συνέντευξη: