Από τη «Γη της ελιάς» στην «Ηλέκτρα»;
Σειρές

Από τη «Γη της ελιάς» στην «Ηλέκτρα»;

Από τη «Γη της ελιάς» στην «Ηλέκτρα»;

Ποια ηθοποιός θα παίξει στη νέα σειρά της ΕΡΤ;

Αρκετό μελάνι έχει χυθεί για το τι θα απογίνει η Ευτυχία στη σειρά «Η γη της ελιάς» αφού στο τέλος του δεύτερου κύκλου την είδαμε να φεύγει κρυφά από τη Μάνη έχοντας εξουσιοδοτήσει την Άννα να πουλήσει τα πάντα από τα υπάρχοντά της.

Η Ευτυχία ομολόγησε στον Γιώργη τον φόνο του Ανέστη και εκείνος την άφησε να φύγει αντί να τη συλλάβει.

Έχει γραφτεί ότι πιθανότατα η Ευτυχία να επιστρέψει για μπορέσει γλιτώσει τον Γιώργη από την «καμπάνα» που τον περιμένει από την υπηρεσία του για αυτό που έκανε.

Επίσης υπήρχε η φήμη ότι η Ιφιγένεια Πιερίδου που υποδύεται την Ευτυχία έχει «κλείσει» για να είναι σε άλλη σειρά τη νέα σεζόν.

Ένα story της Δανάης Λουκάκη πάντως μοιάζει να επιβεβαιώνει την εκδοχή αυτή.

Η ηθοποιός -που είναι στο καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα»-  ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τα στούντιο Κάπα όπου γίνεται το γύρισμα.

Σε αυτήν ποζάρει με την Ευαγγελία Μουμούρη (που επίσης παίζει στη σειρά) και τον διευθυντή φωτογραφίας της σειράς, Γιάννη Μάνο, ενώ διακρίνεται και η Ιφιγένεια Πιερίδου.

Στο καστ πάντως που ανακοίνωσε η ΕΡΤ, το όνομα της Πιερίδου δεν αναφέρεται, οπότε πιθανότατα η ηθοποιός να κάνει κάποια γκεστ και όντως να επιστρέψει στη «Γη της ελιάς» στον ρόλο της Ευτυχίας.

Η Ιφιγένεια πάντως δεν ανέβασε κάποιο ποστ που να αποχαιρετά τη «Γη της ελιάς», όπως έκαναν μέχρι στιγμής όλοι οι ηθοποιοί που ο ρόλος τους ολοκληρώθηκε στη δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

«Ηλέκτρα»: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σειράς της ΕΡΤ