Διονύσης Ατζαράκης: Οι λεπτομέρειες για τη σειρά που ετοιμάζει – «Καλά λόγια ακούω»
Σειρές

Διονύσης Ατζαράκης: Οι λεπτομέρειες για τη σειρά που ετοιμάζει – «Καλά λόγια ακούω»

Διονύσης Ατζαράκης: Οι λεπτομέρειες για τη σειρά που ετοιμάζει – «Καλά λόγια ακούω»

Ο stand up κωμικός ετοιμάζει all star cast σειρά που θέλει να βγει στην τηλεόραση

Ο Διονύσης Ατζαράκης ήταν καλεσμένος του Φώτη και της Τζένης στην ΕΡΤ1 και φυσικά το γέλιο ήταν άφθονο από τις ατάκες του γνωστού stand up comedian.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού βέβαια, ο κωμικός μίλησε και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει εδώ και… χρόνια ενώ όπως εξήγησε υπήρξαν καθυστερήσεις και λόγω Covid αλλά και λόγω της εγκυμοσύνης της Μαίρης Συνατσάκη που ανήκει στο πρωταγωνιστικό καστ.

Ακόμα και η Τζένη Μελιτά κάνει πέρασμα από τη σειρά μαζί με Γιάννη Μποσταντζόγλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Θανάση Αλευρά, Λευτέρη Ελευθερίου, Γιάννη Σαρακατσάνη, Πασχάλη Τσαρούχα, Αντίνοο Αλμπάνη κ.ά.

«Είναι μίνι σειρά, 5-6 επεισόδια. Θέλω να βγει σε κανάλι. Δεν έχω συμφωνήσει, έχω συζητήσει. Καλά λόγια ακούω γενικά αλλά μου λένε “τέλειωσέ το πρώτα και βλέπουμε”. Μην προσπαθείς να ξεκινήσεις κάποιο cancel για μένα, είμαι καλοπληρωτής» είπε με χιούμορ για το αν έχει πληρώσει τους ηθοποιούς του.

Μιλώντας για το μέλλον του, όταν σταματήσει να είναι κωμικός είπε ότι δεν θα σταματήσει εκτός αν πάψει να είναι αστείος. «Μόνο τη Γιουροβίζιον θα παρουσίαζα, θα ήθελα να είμαστε συμπαρουσιαστές!»είπε και αυτοπροτάθηκε στην Τζένη που δεν τον ήθελε και εξήγησε γιατί:

«Αργείς αγόρι μου στα ραντεβού σου! Δεν αντέχω άλλο να σε σέρνω! Να κάνουμε εκπομπή και να έρχεται μισή ώρα αργότερα; Δε βγαίνει!».

Όσο για την εποχή που θα φτάσει τα 70, «η σειρά θα έχει τελειώσει, θα δουλεύω τη δεύτερη σεζόν, θα παίζουν τα εγγόνια των ηθοποιών, σίγουρα θα πηγαίνω πιο συχνά στην τουαλέτα από ό,τι τώρα, θα κοιμάμαι λιγότερο…» είπε με χιούμορ.