Ελληνικές σειρές 2023-2024: Οι ηθοποιοί που έχουν διπλό ρόλο στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν
Σειρές

Ελληνικές σειρές 2023-2024: Οι ηθοποιοί που έχουν διπλό ρόλο στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν

Ελληνικές σειρές 2023-2024: Οι ηθοποιοί που έχουν διπλό ρόλο στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν

Το δίλημμα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι τηλεθεατές

Γεμάτη θα είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν, με τις ελληνικές σειρές της μυθοπλασίας να έχουν την τιμητική τους.

Ήδη έχουμε μάθε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές των σειρών της σεζόν, με αρκετούς να τους βλέπουμε σε παραπάνω από μία σειρές.

Το TiVi24 ανακάλυψε τα πρόσωπα που θα «εξαπλωθούν» στην ελληνική τηλεόραση βάζοντας σε δίλημμα τους τηλεθεατές για το πού θα τους απολαύσουν περισσότερο.

Δήμητρα Σιγάλα

Μέχρι τις αρχές καλοκαιριού ξέραμε πως θα είναι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη σειρά «Ο γιατρός». Όμως, τελικά η Δήμητρα θα υποδυθεί και τη Σύλβια Ρήγα, τη δικηγόρο που προσεγγίζει τον Φίλιππο Ραζή του «Όρκου» και τον σώζει.

Αντρέας Κωνσταντίνου

Τρία κομμάτια θα γίνει φέτος ο αγαπημένος πρωταγωνιστής και αυτό γιατί εκτός από τους δύο βασικούς ρόλους που έχει αναλάβει στο «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1 και τους «Μαύρους Πίνακες» του STAR, θα υποδυθεί έναν αστυνομικό. Θα έχει μια μεγάλη συμμετοχή στο Milky Way του Βασίλη Κεκάτου.

Εριέττα Μανούρη

Πέρυσι την είδαμε στον ρόλο της Θάλειας στον «Όρκο», όπου υποδυόταν μια δημοσιογράφο που θέλησε μαζί με τον Ραζή να αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από την εμπορία οργάνων. Φέτος, θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί και στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Με τον Στάθη Κόικα θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς.

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Και αφού κατέκτησε την περασμένη σεζόν την καρδιά της μοναχής Ελισάβετ, είναι έτοιμος να παλέψει με τα κύματα. Ο Μιχαήλ θα παίζει στο «Ναυάγιο» του MEGA αλλά θα υποστηρίξει και έναν μικρότερο ρόλο στο Milky Way.

Λένα Δροσάκη

Ετοιμαστείτε για τον δεύτερο κύκλο των «Σερρών» του Γιώργου Καπουτζίδη ακι τον ρόλο της Νάνσυς. Η ηθοποιός θα βρίσκεται και σε φρέσκο ρόλο, σε αυτόν της «Έλενας» στη σειρά «Ένας από εμάς» που θα δούμε σύντομα στον ΑΝΤ1.

Γιούλικα Σκαφιδά

Όχι απλά θα είναι φέτος σε τρεις σειρές, αλλά αυτές θα είναι και σε διαφορετικά κανάλια. Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη μητέρα της Υπατίας, την Αντιγόνη, στην «Παραλία» της ΕΡΤ1. Ο επόμενος ρόλος της είναι αυτός της Μάγιας στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ και θα έχει και τον ρόλο της μητέρας της Μαρίας στο Milky Way.

Βίκυ Παπαδοπούλου

Τη γιατρό θα κάνει η ηθοποιός και στις δύο σειρές που θα παίξει φέτος. «Στα σύρματα» θα είναι η Άννα Ρούσσου, μια ψυχίατρος που θέτει σε εφαρμογή ένα περίεργο πρόγραμμα. Στο Milky Way θα είναι η γυναικολόγος που θα βοηθήσει την πρωταγωνίστρια.

«Στα σύρματα»: Τι γίνεται στα γυρίσματα με Τσαλταμπάση, Παπαδημητρίου; Φωτογραφίες

Τάσος Παλαντζίδης

Θα συνεχίσει να είναι ο συμπαθέστατος Αιμίλιος, ο γείτονας της Πηνελόπης Μουρίκη στο IQ160 του STAR. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχει ρόλο στη νέα κωμωδία «Στα σύνορα», δίπλα στην Υρώ Μανέ και τον

Κώστα Κόκλα αλλά και «Στα σύρματα».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Ο περσινός πατέρας της Ελισάβετ του «Μαύρου Ρόδου» θα υποδυθεί τον μεγαλοδικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπιση της πλοιοκτήτριας εταιρείας στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA. Θα τον απολαύσουμε και σε έναν κομβικό ρόλο στο Milky Way.

Κίμων Κουρής

Μπορεί στο Milky Way να κάνει ένα πέρασμα λίγων επεισοδίων, ωστόσο, στους «Παγιδευμένους», θα συνεχίσει να υποδύεται τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη.

Χρήστος Λούλης

Εκτός από τον Φίλιππο Ραζή στον «Όρκο» θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο του φίλου της Αλεξάνδρας στο Maestro. Θα είναι, επίσης, πρωταγωνιστής και στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta. Θα υποδυθεί έναν μάχιμο δημοσιογράφο από την Αγγλία που επιστρέφει στην πόλη των προγόνων του και αναζητά την αλήθεια.

«Ο όρκος ΙΙ»: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες και οι ρόλοι τους αναλυτικά

Γιούλη Τσαγκαράκη

Και ποιος δεν θυμάται τη θεία Σταματίνα από τις «Σέρρες»; Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη. Ταυτόχρονα θα την απολαμβάνουμε και στον ρόλο της Σύρμως στον «παράδεισο των κυριών».

Ιβάν Σβιτάιλο

Εκτός από τον ρόλο-μυστήριο που θα κάνει στο Milky Way, θα είναι και ο Ιούλιος Ράλλης, ο βαρυποινίτης στη σειρά «Στα σύρματα».

Μαρία Καλλιμάνη

Μια φίλη της οικογένειας των Πανθέων, τη Δέσποινα Γαλάτη, θα υποδυθεί η ηθοποιός στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, θα έχει και έναν από τους βασικούς ρόλους στο Milky Way.

Θάνος Λέκκας

Τον ηθοποιό τον απολαύσαμε μέσα από την «τούρτα της μαμάς» σε έναν αρκετά κωμικό ρόλο. Τη φετινή σεζόν θα τον απολαύσουμε στη σειρά «Ο γιατρός» που πρωταγωνιστή ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αλλά και στο «Ναυάγιο» που θα είναι από τους βασικούς καπετάνιους του «Φοίνιξ».

«Το ναυάγιο»: Ποια μεγάλα ονόματα από «Μαύρο Ρόδο», «Σασμό» και «Άγριες Μέλισσες» συναντιούνται ξανά;

Διαβάστε επίσης

ΕΡΤ: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι σειρές της; Αναλυτικός οδηγός