Έρημη Χώρα επόμενα επεισόδια: Το σκοτεινό παρελθόν απειλεί τη ζωή του Λουκά και της Εύας!
Σειρές

Έρημη Χώρα επόμενα επεισόδια: Το σκοτεινό παρελθόν απειλεί τη ζωή του Λουκά και της Εύας!

Έρημη Χώρα επόμενα επεισόδια: Το σκοτεινό παρελθόν απειλεί τη ζωή του Λουκά και της Εύας!

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο διπλό επεισόδιο της Παρασκευής (12/4) στις 21:15

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο πέμπτο και στο έκτο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς «Έρημη χώρα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 21:15.

Ύστερα από δώδεκα χρόνια μοναξιάς, ο Λουκάς ζει λίγες ημέρες με την «άγνωστη» εγγονή του και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Η Μαρίνα βλέπει τους φόβους των άλλων να διαψεύδονται και το ένστικτό της να βγαίνει αληθινό. Η Ελένα, η γιαγιά της Εύας από τη Ρουμανία, φτάνει στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή μια απρόσμενη καταγγελία οδηγεί σε μια νέα έρευνα για το σκοτεινό παρελθόν του Λουκά. Ο Μάνος και η Μαρίνα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον προστατεύσουν πλέον.

Όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο 5ο: «Χημικές ενώσεις»

Ύστερα από δώδεκα χρόνια μοναξιάς, ο Λουκάς ζει λίγες ημέρες με τη Μαρίνα και την «άγνωστη» εγγονή του και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Η Μαρίνα βλέπει τους φόβους των άλλων να διαψεύδονται και το ένστικτό της να βγαίνει αληθινό. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να τους αφήσει μόνους, οι φόβοι επανέρχονται. Ο Λουκάς συνεχίζει να οπλοφορεί και παίρνει μαζί του την Εύα στο βουνό, όταν μαθαίνει ότι ένας από τους δολοφόνους της γυναίκας του κυκλοφορεί ελεύθερος.

Επεισόδιο 6ο: «Όλα λάθος»

Η Ελένα, η γιαγιά της Εύας από τη Ρουμανία, φτάνει στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή μια απρόσμενη καταγγελία οδηγεί σε μια νέα έρευνα για το σκοτεινό παρελθόν του Λουκά. Ο Μάνος και η Μαρίνα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον προστατεύσουν πλέον κι ενώ οι αρχές ερευνούν τη στάση του μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, η σχέση του με την Εύα δυναμώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Μέχρι που βλέπει ότι κάποιοι παρακολουθούν το αγρόκτημα και η ζωή του με την Εύα απειλείται πραγματικά.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Καραμίχος: «Η κόρη μου δεν ζει στην Ελλάδα. Αυτό με κάνει να φοβάμαι λιγότερο. Ακούγεται πολύ σκληρό…»