«Έρωτας φυγάς»: Δείτε από την αρχή τα επεισόδια – Πότε θα προβληθούν;
Σειρές

«Έρωτας φυγάς»: Δείτε από την αρχή τα επεισόδια – Πότε θα προβληθούν;

«Έρωτας φυγάς»: Δείτε από την αρχή τα επεισόδια – Πότε θα προβληθούν;

Η σειρά εποχής του Open που έσπασε τα κοντέρ επιστρέφει

Ο «Έρωτας φυγάς», η δραματική σειρά εποχής του OPEN, έρχεται σε επανάληψη από την Κυριακή 16 Ιουλίου και καθημερινά στις 21.00, με διπλό επεισόδιο.

Η σειρά έκανε τη διαφορά στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό κάθε ηλικίας δέρνοντάς την στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η ιστορία του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, των δύο ερωτευμένων νέων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους, ξετυλίγεται από την αρχή, καθημερινά όλη την εβδομάδα.

Ένας έρωτας αγνός και ουσιαστικός, μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις. Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά στην ελληνική επαρχία, λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ένα κόσμο που προσπαθεί πεισματικά να αλλάξει και να προχωρήσει.

Τα εμπόδια στον δρόμο τους πολλά και τα ασυγχώρητα λάθη τους θα στοιχειώνουν τη ζωή τους. Εχθροί και φίλοι όλοι στην ίδια σκακιέρα προσπαθούν να επιβιώσουν. Ίντριγκες, πάθη και ανεκπλήρωτοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Οι ζωές όλων αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

Επιμέλεια σεναρίου: Δημήτρης Αποστόλου

Διαβάστε ακόμα:

«Έρωτας φυγάς»: Πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;