«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Ιάσονας κάνει την Αλέξανδρα υπηρέτρια!
Σειρές

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Ιάσονας κάνει την Αλέξανδρα υπηρέτρια!

«Έρωτας φυγάς» spoiler: Ο Ιάσονας κάνει την Αλέξανδρα υπηρέτρια!

Τυφλωμένος από οργή που δεν θα τον αγαπήσει ποτέ, όπως τον Μάρκο

Μεγάλες ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται με τα νέα επεισόδια του «Έρωτα φυγά».

Ο β΄κύκλος της αγαπημένης σειράς του OPEN κρύβει εκπλήξεις και μία από αυτές σύμφωνα με το TV24 είναι ότι ο Ιάσονας θα αποφασίσει να κάνει την Αλεξάνδρα υπηρέτρια.

Ο Ιάσονας μετά τον πυροβολισμό του από τη γυναίκα του καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Αυτό, όμως, που τον πονάει περισσότερο από όλα είναι ότι η Αλεξάνδρα δεν τον αγάπησε και δεν θα τον αγαπήσει ποτέ, όπως τον Μάρκο.

Πλέον, έχει γίνει απότομος και αγενής με όλους και το μόνο που θέλει είναι να τη δει να σαπίζει στη φυλακή μακριά από τα παιδιά της.

Η μητέρα του, Μαργέτα, προσπαθεί να τον πείσει να δει και τα δικά του λάθη και να αναλάβει τις ευθύνες του. «Μην στερήσεις από τα παιδιά τη μητέρα τους» του λέει. Όμως, εκείνος στη δίκη της Αλεξάνδρας είναι καταπέλτης. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά πηγαίνει στο γραφείο του εισαγγελέα προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή του ενώ επεμβαίνει και η Μαργέτα και ζητά επιείκεια.

Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται και την περιμένει Μαργέτα για να πάνε μαζί στο σπίτι. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν οι δύο γυναίκες. «Πού είναι τα παιδιά μου;» ρωτάει η Αλεξάνδρα τον Ιάσονα μόλις τον τον βλέπει.

«Κάπου μακριά από εδώ. Ασφαλή. Τι νόμιζες, ότι θα γυρίσεις και θα είναι όλα όπως πριν;» της λέει. Η Μαργέτα πάει να παρέμβει αλλά δεν την αφήνει. Και ο Ιάσονας δεν μένει εκεί. «Θα επιστρέψεις στα καθήκοντά σου. Υπηρέτρια, όπως σε γνώρισα, πριν σε κάνω κυρία» της αναγγέλλει και όλο το προσωπικό πέφτει από τα σύννεφα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό» του λέει τότε κι εκείνη και κατευθύνεται προς την κουζίνα για να πιάσει δουλειά.

Διαβάστε επίσης

«Έρωτας φυγάς»: «Ιάσονας» και «Μάρκος» αγκαλιάζονται στο πλατό της σειράς