Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/9);
Σειρές

Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/9);

Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/9);

Η σειρά που έσπασε τα κοντέρ στην τηλεθέαση επιστρέφει με νέο καθηλωτικό επεισόδιο στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ

Δυναμικά επέστρεψε ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Έρωτας φυγάς, με τα νούμερα τηλεθέασης να εκτοξεύονται στα ύψη και τους τηλεθεατές να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο είδαμε ένα flashback από το φινάλε, όπου η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πυροβολήσει τον Ιάσονα στο ίδιο του το σπίτι.

Η Μαργέτα συντετριμμένη κρατά στην αγκαλιά της τον αιμόφυρτο άντρα της και νιώθει τύψεις αφού θεωρεί πώς εξαιτίας της έγιναν όλα.

Η Αλεξάνδρα από την άλλη με τη βοήθεια του Μάρκου προσπαθεί να διαφύγει αλλά τελικά καταλήγει στη φυλακή όπου και έρχεται αντιμέτωπη με τη Γιώτα.

Η Γιώτα είναι μια συγκρατούμενή της, η οποία τη μισεί θανάσιμα και της κάνει τη ζωή κόλαση ασκώντας της βία.

Το Twitter πήρε φωτιά δοξάζοντας μεταξύ άλλων και την Πέμη Ζούνη για το υποκριτικό της ταλέντο.

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Επιτέλους δεύτερος κύκλος» – «Ζούνη, ερμηνειάρα»

Τι θα δούμε στο αποψινό (18/9) επεισόδιο που θα μεταδοθεί στις 20:00 στο ΟΡΕΝ;

Έρωτας φυγάς Επεισόδιο 3, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 20.00

Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο με το φόβο ότι η Ευγενία μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα.

Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της. Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δε διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου.

Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η Μαργέτα κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει.

Διαβάστε επίσης

Γεράσιμος Γεννατάς: «Τι κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες; Σκοτώνουμε τις μανάδες μας;»