Famagusta: Ο εμβληματικός ρόλος του Γρηγόρη Βαλτινού ως Αρχιεπίσκοπος Μακάριος
Σειρές

Famagusta: Ο εμβληματικός ρόλος του Γρηγόρη Βαλτινού ως Αρχιεπίσκοπος Μακάριος

Famagusta: Ο εμβληματικός ρόλος του Γρηγόρη Βαλτινού ως Αρχιεπίσκοπος Μακάριος

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα που μοιράστηκε ο Αντρέας Γεωργίου

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η μίνι σειρά που αφορά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και με αφορμή τα 50 χρόνια από το τραγικό αυτό γεγονός θα μεταδοθεί στις 21 Ιανουαρίου στις 22:00.

Ήδη το κανάλι έχει παρουσιάσει τα πρώτα ονόματα της σειράς και τους ρόλους που θα υποδυθούν αλλά και το πόσο θα επηρεάσουν την ιστορία.

Famagusta: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του Mega – Γνωρίστε την οικογένεια Σέκερη

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι και ο Γρηγόρης Βαλτινός, όπου θα υποδυθεί ένα πρόσωπο – κλειδί για τα γεγονότα του 1974.

Πιο συγκεκριμένα, υποδύεται τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο έναν εμβληματικό ρόλο, ένα ιστορικό πρόσωπο-κλειδί στα κρίσιμα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της Κύπρου.

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε ήδη μια μικρή γεύση από τον ρόλο του και μάλιστα με μία εμφάνιση τελείως διαφορετική από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει στην μικρή οθόνη.

Η υπόθεση

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, την ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει. Πενήντα χρόνια μετά, η Χριστίνα δεν έχει ξεχάσει εκείνο το μωρό και συνεχίζει να ελπίζει πως επέζησε της τραγωδίας.

Μέσα από την ιστορία της οικογένειας Σέκερη, τα πάθη και τα λάθη όσων την απαρτίζουν και την περιβάλλουν, θα παρακολουθήσουμε την αποκάλυψη της αλήθειας και την αναγέννηση της ζωής μέσα από τον θάνατο.

Διαβάστε επίσης

Famagusta: Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του – «Θα βρεθεί σε απόγνωση και…»