Famagusta: Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του – «Θα βρεθεί σε απόγνωση και…»
Σειρές

Famagusta: Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του – «Θα βρεθεί σε απόγνωση και…»

Famagusta: Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο του – «Θα βρεθεί σε απόγνωση και…»

Όσα εξομολογείται για τον ρόλο του ως Θοδωρής και όσα θα συμβούν στη ζωή του

Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ για τη σειρά, Famagusta, έχει ήδη ανέβει και οι τηλεθεατές έχουν πάρει μια γεύση για το τι θα δούμε της αρχές της δεύτερης σεζόν.

Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου έχουν εμβαθύνει στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και τις ζωές των ηρώων.

Πραγματικές ιστορίες θα ακουστούν και πολλοί θα αναβιώσουν όσα έζησαν τότε που ακόμη και σήμερα δεν το ξεχνούν!

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι και ο Στέφανος Μιχαήλ, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές οι Γεωργίου – Νικολάου.

Μιλώντας στο TV24 ξεδιπλώνει τον ρόλο του ως Θοδωρής αλλά δίνει και ένα μικρό spoiler για το τι θα συμβεί.

«Θα δεχόμουν οποιαδήποτε πρόταση του Αντρέα και του Κούλλη. Ξέρω πλέον τι δουλειές κάνουν, τι άνθρωποι είναι και πόσο δίνονται σε κάθε παραγωγή τους. Ξέρω επίσης το νοιάξιμο που δείχνουν σε καθένα συνεργάτη τους ξεχωριστά. Δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνους και δεν θα έπρεπε να έχει κανένας συνεργάτης τους. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Φυσικά και θα ήθελα να συμμετέχω σε μια σειρά που έχει σχέση με την Αμμόχωστο. Είναι χαρά μου και τιμή μου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ποιος είναι ο Θοδωρής που υποδύεται;

«Είναι ένας παρεξηγημένος ήρωας. Προκύπτει κάτι άσχημο στη ζωή του που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση με τη γυναίκα του τη Δάφνη. Όμως, τελικά, δεν φταίει ο Θοδωρής.

Ο ήρωάς μου είναι ένα πολύ καλό παιδί και αγαπάει πολύ τη γυναίκα του. Όμως, η ερωτική τους ζωή φαίνεται να έχει βαλτώσει. Δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους.

Ο Θοδωρής, λοιπόν, θα αναζητήσει την αγκαλιά μας άλλης γυναίκας, η οποία θα πεθάνει. Ο θάνατός της δεν θα είναι δολοφονία αλλά καθαρό ατύχημα. Δεν έχει αρνητικό πρόσημο ως χαρακτήρας. Το αντίθετο θα έλεγα.

Όλη του η ζωή θα κλονιστεί. Δεν είναι ένα περιστατικό που είχε μελετημένο, δεν το είχε σχεδιάσει, οπότε θα κληθεί να αποδείξει το προφανές. Ότι δεν βρίσκεται πίσω από τον θάνατό της.

Το δύσκολο κομμάτι αυτού του χαρακτήρα είναι η συνθήκη στην οποία μπαίνει μετά το ατύχημα. Μέχρι πρότινος η ζωή του ήταν πολύ προσγειωμένη και σταθερή. Με τίποτα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τι θα έχει να αντιμετωπίσει στη ζωή του και αυτό είναι που τον κάνει γοητευτικό.

Αγαπάει πολύ την οικογένειά του, προσφέρει το καλύτερο που μπορεί σε αυτή και φυσικά δουλεύει για αυτή. Σέβεται τους γονείς της Δάφνης και στεναχωριέται που θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του».

Θα καταφέρει να βγει αλώβητος από την υπόθεση που έμπλεξε;

«Θα έχει πολλά μπερδέματα. Δεν θα περάσει άσχημα μετά το περιστατικό αλλά δεν μπορώ να ομολογήσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ατύχημα αυτό του αλλάζει όλα τα δεδομένα. Είναι τίμιος άνθρωπος και το δείχνει. Θα βρεθεί σε απόγνωση καθώς δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό.

Το ωραίο είναι πως στο πλευρό του θα έχει μόνο τη γυναίκα του όταν όλα έρθουν στο φως. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, η Δάφνη θα του σταθεί και θα τον υποστηρίξει.

Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πόσο καλός είναι ως ήρωας ο Θοδωρής. Είναι μαζί του και θα του κρατήσει το χέρι».

Διαβάστε επίσης

Famagusta ηθοποιοί: Αυτός είναι αναλυτικά ο ρόλος του Χρήστου Λούλη