Famagusta: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο; Θα αποκαλύψει ο Μάικλ το μυστικό του στη Χριστίνα;
Σειρές

Famagusta: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο; Θα αποκαλύψει ο Μάικλ το μυστικό του στη Χριστίνα;

Famagusta: Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο; Θα αποκαλύψει ο Μάικλ το μυστικό του στη Χριστίνα;

Πότε τελειώνει ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Mega;

Αυλαία ρίχνει σε λίγες μέρες και ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta.

Η σειρά ολοκληρώνεται με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου για φέτος στις 2 Ιουνίου. Τα υπόλοιπα επεισόδια θα τα δούμε πλέον το φθινόπωρο.

Το συγκλονιστικό φινάλε θα σφραγιστεί με την αποκάλυψη του μυστικού για το χαμένο παιδί της Χριστίνας και του Αντρέα.

Όλοι οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αλήθεια που θα αποκαλυφθεί 50 χρόνια μετά και είναι γλυκόπικρη.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε μέσα από flashback την πορεία της οικογένειας Σέκερη για να φτιάξουν τη ζωή τους από το μηδέν μετά τον ξεριζωμό της εισβολής.

Την ίδια ώρα ο Μάικλ καταγράφει άλλη μια συγκλονιστική ιστορία για το ντοκιμαντέρ του μιας Ελληνοκύπριας που έζησε ως Τουρκοκύπρια για να επιζήσει.

Στο σήμερα, ο Μάικλ πλέον μαθαίνει όλη την αλήθεια ότι είναι ο χαμένος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα Σέκερη και οργίζεται με τη Σοφία που μέχρι και την τελευταία στιγμή του έλεγε ψέματα για την πραγματική του ταυτότητα. Πλέον δεν θέλει να τη βλέπει μπροστά του.

Ο Μάικλ δεν ξέρει πώς να αποκαλύψει στη Χριστίνα ότι είναι ο γιος της. Η Σιμώνη στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα τον συμβουλεύει να πει την αλήθεια στη Χριστίνα. Και αυτό θα κάνει! Ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί με τον ήρωα να αποκαλύπτει στον Αντρέα και τη Χριστίνα ότι είναι ο γιος που ψάχνουν εδώ και 50 χρόνια.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε όμως και μερικά χαρούμενα νέα για τον Τεύκρο που κερδίζει την κηδεμονία του αδελφού του.

Ο παππούς αρνείται να συγχωρήσει τον Θοδωρή όσο η Χριστίνα και ο Αντρέας προσπαθούν να είναι διαλλακτικοί με τη Μαριάννα.

Ο Παύλος προτρέπει την Ιφιγένεια να ζήσει τη ζωή της και χωρίς αυτόν, όμως εκείνη αρνείται να τον αφήσει.