Famagusta spoiler: Ποια θα είναι η εξέλιξη του «τριγώνου» Μάικλ – Σιμώνη – Γιώργος;
Σειρές

Famagusta spoiler: Ποια θα είναι η εξέλιξη του «τριγώνου» Μάικλ – Σιμώνη – Γιώργος;

Famagusta spoiler: Ποια θα είναι η εξέλιξη του «τριγώνου» Μάικλ – Σιμώνη – Γιώργος;

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς;

Ένας παράνομος έρωτας εξελίσσεται παράλληλα με την βασική πλοκή της σειράς του MEGA, Famagusta που φτάνει στο μεγάλο φινάλε του β’ κύκλου στις 2 Ιουνίου.

Ο χαμένος γιος της οικογένειας Σέκερη πολιορκεί στενά τη Σιμώνη, μια γυναίκα που γνώρισε κάτω από τις πιο απίθανες συνθήκες.

Πώς θα εξελιχθεί ο παράνομος δεσμός Μάικλ – Σιμώνης;

Η Σιμώνη, μια γιατρός, αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, μπαίνει στη ζωή του ήρωα της σειράς, όταν εκείνος κατηγορείται για τον φόνο της αδερφής της.

Μένει στην Αθήνα, ωστόσο, ο αιφνίδιος θάνατος της Ελένης, τον οποίο παρακολουθήσαμε ήδη από το πρώτο επεισόδιο την αναγκάζει να παρατείνει την διαμονή της στην Κύπρο. Μετά την αθώωση του Μάικλ, εκείνος και η Σιμώνη έρχονται κοντά και ένας παράνομος έρωτας γεννιέται.

Η Σιμώνη όμως έχει φοβερές τύψεις απέναντι στον σύζυγό της και τα παιδιά της για όσα ζει κρυφά.

Ποιος είναι όμως ο σύζυγος της ηρωίδας στη Famagusta;

Πρόκειται για γυναικολόγο, εμπνευστή και ιδρυτή μιας ΜΚΟ στην οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της η Σιμώνη. Ο Γιώργος Ζησιμάτος, τον οποίο υποδύεται ο Άθως Αντωνίου, έχασε στην πορεία την ιδεολογία και τον αλτρουισμό του.

Όπως βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια, ο Γιώργος, ο άντρας της Σιμώνης, κατηγορείται για οικονομικές καταχρήσεις στην ΜΚΟ όπου εργάζεται και εκείνη. Παράλληλα, οι εξελίξεις αυτές βρίσκουν τη σύζυγό του στην Κύπρο, όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις σε σχέση με την έφεση της δίκης για τον φόνο της Ελένης.

Θα μάθει η Σιμώνη για τις ατασθαλίες του Γιώργου στον οργανισμό; Και πώς θα επηρεάσει την απόφασή της να συνεχίσει τον παράνομο δεσμό με τον Μάικλ;

Όπως λένε οι πληροφορίες μας, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γιώργος θα προσπαθήσει να πείσει τη Σιμώνη ότι τον συκοφαντούν και τον έχουν μπλέξει χωρίς να φταίει σε οικονομικό σκάνδαλο.

Εκείνη όμως τελικά θα ανακαλύψει την αλήθεια. Ο γάμος της είναι ήδη κλονισμένος και οι νέοι τριγμοί που θα φέρει και η εμπλοκή του συζύγου της στο σκάνδαλο σίγουρα θα καθορίσουν το μέλλον του ζευγαριού.

Famagusta: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Famagusta έρχεται την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 22:40 στο MEGA.

Μέσα από flashback παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Σέκερη από την τουρκική εισβολή μέχρι την δημιουργία της φάρμας.

Την ίδια ώρα, η μαρτυρία που καταγράφεται αυτή τη φορά στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ αφορά μια Ελληνοκύπρια γυναίκα που έζησε ως Τουρκοκύπρια για 30 ολόκληρα χρόνια, κρύβοντας την αληθινή της ταυτότητα ακόμη και από τα παιδιά της!

Στο σήμερα, η Σοφία βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή του Μάικλ σχετικά με την υιοθεσία του και την ταυτότητα της πραγματικής του οικογένεια.

Η Χριστίνα και ο Ανδρέας προσπαθούν να είναι διαλλακτικοί με την Μαριάννα, αν κι ο παππούς αρνείται να συγχωρήσει τον Θοδωρή.

Η Σιμώνη συμβουλεύει τον Μάικλ να πει την αλήθεια στην Χριστίνα, την βιολογική του μητέρα.

Ο Τεύκρος κερδίζει και επισήμως την κηδεμονία του μικρού Μάριου.

Ο Παύλος προτρέπει την Ιφιγένεια να συνεχίσει τη ζωή της και χωρίς αυτόν, όμως εκείνη αρνείται να τον αφήσει.

Ο Μάικλ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Αντρέα και τη Χριστίνα για να τους αποκαλύψει πως είναι ο χαμένος γιος που ψάχνουν εδώ και 50 χρόνια!

«Λίγο-λίγο» τραγουδά ο Κώστας Μακεδόνας για τον παράνομο έρωτα

Η παράνομη αγάπη του Μάικλ και της Σιμώνης ενέπνευσε τους δημιουργούς της μουσικής της σειράς, Χρίστο Στυλιανού και Ελένη Ζιώγα, να γράψουν ένα νέο τραγούδι. Ερμηνευτής αυτής της αισθαντικής μπαλάντας, ο μοναδικός Κώστας Μακεδόνας.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι επηρεασμένοι από το προσφυγικό ζήτημα της Κύπρου, όταν, το 1974, χιλιάδες Ελληνοκύπριοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στα Κατεχόμενα και να ζήσουν σαν ξένοι στον τόπο τους, αλλά και από το γενικότερο πρόβλημα της προσφυγιάς που δημιουργούν ιστορικά, αλλά και στις μέρες μας, οι πόλεμοι.

Το νόημα, ωστόσο, αυτού του πολιτικού τραγουδιού μπορεί να αναγνωστεί και ως μεταφορά στην περιγραφή μιας γενναιόδωρης ερωτικής συνθήκης και να φωτίσει έτσι ιδανικά τη δυνατή σχέση του Μάικλ και της Σιμώνης.