Famagusta: Συγκλονίζει η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο ανατριχιαστικό trailer – Η τραγική φιγούρα
Σειρές

Famagusta: Συγκλονίζει η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο ανατριχιαστικό trailer – Η τραγική φιγούρα

Famagusta: Συγκλονίζει η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο ανατριχιαστικό trailer – Η τραγική φιγούρα

Ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, οπότε και συμπληρώνονται 49 χρόνια από μαύρη εκείνη μέρα, ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε το trailer της νέας του σειράς, Famagusta, μια σειρά εποχής την οποία θα παρακολουθήσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν από το Mega και είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης, την περίοδο εκείνη.

Το τρίδυμο Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου θα φέρουν στις οθόνες μία σειρά 24 επεισοδίων, με το trailer να συγκλονίζει και να αποκαλύπτει δύο από τις πρωταγωνίστριες που αναμένεται να φέρουν δυνατές συγκινήσεις με τις ερμηνείες τους.

Μία από τις ηθοποιούς που θα δούμε στις οθόνες μας είναι η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία στο trailer αφηγείται τα όσα συνέβησαν στη Κύπρο τον Ιουλίου του 1974. Ίσως δεν είναι ευρύτερα γνωστό ότι η σπουδαία ηθοποιός είναι κυπριακής καταγωγής και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται υποκριτικά στη Μεγαλόνησο.

Την ίδια στιγμή, τραγική φιγούρα είναι η γυναίκα που σκοτώνεται κατά τη διάρκεια της εισβολής, έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της. Τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει η νεαρή ηθοποιός Γεωργία Κουβαράκη.

View this post on Instagram

A post shared by Georgia Kouvaraki (@georgia_kouvaraki)

Η Γεωργία Κουβαράκη έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Μάρθας στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ έχει εμφανιστεί στη «Σκοτεινή Θάλασσα» στον ρόλο της «Ροδιάς» και στη σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον ουρανό», όπου υποδυόταν την αδελφή του Αγίου.

Δείτε το trailer

View this post on Instagram

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

Τα γυρίσματα της σειράς, έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και θα πραγματοποιούνται στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο.

Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τον Γιάννη Μπέζο και την Κοραλία Καράντη, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου επιστρέφει και ως ηθοποιός πέρα από σκηνοθέτης της σειράς.

Διαβάστε ακόμα:

Famagusta spoiler: Και η Αιμιλία Υψηλάντη στο καστ – Ο ρόλος της