Η Γη της ελιάς – Παπανδρέου: «Θα δούμε αν και κατά πόσο θα θεραπευτεί η ρήξη Φίλιππου – Βασιλικής»
Σειρές

Η Γη της ελιάς – Παπανδρέου: «Θα δούμε αν και κατά πόσο θα θεραπευτεί η ρήξη Φίλιππου – Βασιλικής»

Η Γη της ελιάς – Παπανδρέου: «Θα δούμε αν και κατά πόσο θα θεραπευτεί η ρήξη Φίλιππου – Βασιλικής»

Ο ηθοποιός από τη Γη της ελιάς μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά και τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του

Ο Διονύσης Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την εξέλιξη του ρόλου του Φίλιππου στη σειρά Η Γη της Ελιάς,  για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και το bullying που έχει δεχτεί.

«Θα ύπαρξη ρήξη στη σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής»

«Ο Φίλιππος στη ”Γη της Ελιάς” είναι σε μια φάση που περιμένει από τη Βασιλική τη γυναίκα του, να περπατήσει στο ίδιο μονοπάτι που χάραξε και ο ίδιος ως προς την αδελφή του. Για αυτό το λόγο θα υπάρξει και μια ρήξη μεταξύ τους. Θα δούμε αν και κατά πόσο θα θεραπευτεί αυτή η ρήξη στη σχέση τους…», ανέφερε.

«Τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα, σημαίνουν ότι μάλλον κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση με την Ιφιγένεια, δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι…», σχολίασε.

Αναφερόμενος στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή, είπε:

«Έχω κάνει κάποια μαθήματα δημοσιογραφίας, θα μπορούσα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή στο μέλλον…».

«Έχω βγει ραντεβού μέσω social media. Αν υπάρχουν συνθήκες φλερτάρω έξω, δεν ντρέπομαι. Στη προσωπική μου ζωή αυτή την εποχή είμαι πολύ καλά, είμαι ήρεμος. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό…».

«Θα πάντρευα την Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη»

«Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δεν έχει εκδηλώσει σημάδια ζήλιας επειδή παίζουμε μαζί με την κοπέλα του, Αφροδίτη Λιάντου στο θέατρο ως ζευγάρι. Αν μου έκαναν πρόταση να τους παντρέψω δεν θα έλεγα όχι, θα τους πάντρευα…».

Επίσης αναφέρθηκε στο bullying που έχει βιώσει στο παρελθόν, τι είπε:

«Έχω δεχτεί bullying για το ύψος μου και τα κιλά μου στο παρελθόν. Ευτυχώς είχα ανθρώπους κοντά μου που μου μιλούσαν, με αγαπούσαν και δεν μου δημιουργήθηκε παραπάνω πρόβλημα. Θυμάμαι συμπεριφορές που με περιθωριοποιούσαν από το σύνολο…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το μέλλον Βασιλικής – Φίλιππου και το τρίτο πρόσωπο