«Η γη της ελιάς»: Ποια πρωταγωνίστρια κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές;
Σειρές

«Η γη της ελιάς»: Ποια πρωταγωνίστρια κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές;

«Η γη της ελιάς»: Ποια πρωταγωνίστρια κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές;

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούηλη

Υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα βάλει πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Η ηθοποιός αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και κατεβαίνει στις εκλογές με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Ο λόγος για τη Βάσια Παναγοπούλου, με τον Γιώργο Πατούλη να την καλωσορίζει στην ομάδα του.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη ηθοποιό, που εδώ και αρκετά χρόνια διέπρεψε στον καλλιτεχνικό χώρο, μέσα από πολλές και αξέχαστες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι καλλιτέχνες είναι η απόλυτη έκφραση του πολιτισμού, σε κάθε του εκδοχή, εξελίσσοντας τον ανθρώπινο νου και το πνεύμα. Εμείς ως Περιφέρεια, κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση, επιδεικνύοντας ένα αξιόλογο έργο και σε αυτόν τον τομέα, το οποίο δε σταματάει εδώ.

Είναι αδιαμφισβήτο γεγονός επομένως, πως, καλλιτέχνες σαν τη Βάσια, ως πρότυπα για το κοινό, μέσα από τους ρόλους τους, μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο, όχι μόνο πάνω από μια σκηνή ή ένα κινηματογραφικό πανί, αλλά και με μια ενεργή δράση, μέσα από την ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση. Αυτούς τους ανθρώπους, χαίρομαι πολύ που τους έχουμε μαζί μας. Την καλωσορίζω και πάλι, και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, με στόχο όλοι μαζί να αλλάξουμε την Αττική μας και να μεταμορφώνεται σε μια Περιφέρεια πρότυπο, σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook: «Είναι τιμή μου και μεγάλη χαρά να δώσω τον αγώνα με τον Γιώργο Πατούλη. Αγαπώ την Αττική μας και πιστεύω ότι η Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια έχει δώσει σε όλα τα επίπεδα έργα και η επόμενη θητεία του Γιώργου Πατούλη, θα είναι ακόμα πιο δημιουργική. Στον Βόρειο Τομέα θα δώσω κι εγώ τον δικό μου αγώνα αφού εδώ κατοικώ, εδώ ζουν τα παιδιά μου και εδώ σκέφτομαι το καλό του τόπου μας».