Η γη της ελιάς spoiler: Ποιος γνωστός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;
Σειρές

Η γη της ελιάς spoiler: Ποιος γνωστός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Η γη της ελιάς spoiler: Ποιος γνωστός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέα Γεωργίου

Μία νέα είσοδο αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς.

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέα Γεωργίου και αναμένεται να εμφανιστεί στη σειρά του MEGA, η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πάμε Δανάη, πρόκειται για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο ρόλος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές και τους φαν της σειράς.

Γη της Ελιάς 13/11 Επεισόδιο 42

Ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη κι είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη όμως η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στεναχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη. Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένα διαζύγιο, μια εγκυμοσύνη και ένα πρόσωπο από το παρελθόν