«Η γη της ελιάς» – spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη, ζει!
Σειρές

«Η γη της ελιάς» – spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη, ζει!

«Η γη της ελιάς» – spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη, ζει!

Ποιος το εξαφάνισε για τη μη σμίξει ποτέ το ζευγάρι;

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς», με την Ιουλία και τον Στάθη να βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά για το παιδί τους που υποτίθεται ότι δεν γεννήθηκε ποτέ!

Σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», ο μεγάλος έρωτας των δύο πρωταγωνιστών στη νιότη τους, μπορεί να ήταν αξεπέραστος, ωστόσο για την οικογένεια των Βρεττάκων ήταν απαγορευμένος.

Η Ιουλία, που γνώριζε την απέχθεια της οικογένειάς της για τον Στάθη, όταν διαπίστωσε ότι είναι έγκυος, έφυγε, προκειμένου να γεννήσει και να μεγαλώσει το παιδί μόνη της. Ο Στάθης φυσικά δεν γνώρισε την αλήθεια για την Ιουλία, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψε και γι αυτό παντρεύτηκε την Αρετή και συνέχισε τη ζωή του, ωστόσο η καρδιά του ήταν πάντα δωσμένη στην Ιουλία.

Η Ιουλία, όπως έχουμε δει ήδη, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή στην Αθήνα, μαζί με μια φίλη της. Η φίλη της έχασε τη ζωή της και η ίδια το μωρό. Έτσι τουλάχιστον της είχαν πει στο νοσοκομείο.

Η αλήθεια

Η αλήθεια όμως ήταν άλλη. Ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, που γνώρισε τα πάντα για κάθε κίνηση της Ιουλίας, φρόντισε να «εξαφανίσει» το παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον αγρότη Στάθη.

Η Ιουλία, όταν πλέον θα έχει ξεκάθαρη εικόνα ότι το μωρό της δεν έχει πεθάνει, αλλά δόθηκε είτε για υιοθεσία ή μεγάλωσε σε ίδρυμα, ξεκινά εντατικές έρευνες για να το εντοπίσει. Θα κινήσει γη και ουρανό και θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.

Σεισμική δόνησηυ θα προκληθεί και στον Στάθη μόλις μάθει για την ύπαρξη του παιδιού και τη δολιοφθορά που στήυ7θηκε γύρω από αυτό και την απόκρυψη της ύπαρξής του.

Διαβάστε ακόμα

«Η γη της ελιάς»: Ποια πρωταγωνίστρια κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές;