Η γη της ελιάς: Χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα γυρίσματα
Σειρές

Η γη της ελιάς: Χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα γυρίσματα

Η γη της ελιάς: Χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα γυρίσματα

Τι αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου για τον Ντάνο και τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τον θάνατο της μητέρας του, μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση και όπως είναι λογικό θα απέχει για λίγο από τα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς».

Η Βάσια Παναγοπούλου με την οποία συμπρωταγωνιστούν στο καθημερινό σίριαλ του Mega, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την ψυχολογική κατάσταση του Ντάνου, αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα δώσει το «παρών» για μερικές ημέρες στα γυρίσματα.

«Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά.

Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα. Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη Γη της Ελιάς, συναισθηματικά φορτισμένες.

Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…» αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινούν τα τελευταία λόγια της μητέρας του – «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»