Η παραλία: Στρίγκλα η Νικολίνα με τη Βιολέτα – «Θανάσιμη πεθερά»
Σειρές

Η παραλία: Στρίγκλα η Νικολίνα με τη Βιολέτα – «Θανάσιμη πεθερά»

Η παραλία: Στρίγκλα η Νικολίνα με τη Βιολέτα – «Θανάσιμη πεθερά»

«Κλωτσηδόν» την έδιωξε μακριά από τον Δημητρό

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει» λέει μία σοφή παροιμία και επιβεβαιώνεται άλλη μία φορά…

Στο αποψινό επεισόδιο της Παραλίας φάνηκε ότι ο Διονύσης Αρχοντάκης κληρονόμησε την αυταρχικότητά του από τη μητέρα του.
Η Νικολίνα στα νιάτα της υπήρξε δυναμική γυναίκα αλλά και ιδιαίτερα σκληρή απέναντι στη Βιολέτα.

Δεν πίστεψε ποτέ ότι η Βιολέτα αγάπησε τον Δημητρό αλλά ότι τον πλησίασε για να επωφεληθεί από την ισχυρή οικογένεια των Αρχοντάκηδων.

Μάλιστα όταν έπιασε τη Βιολέτα και τον Δημητρό να φιλιούνται την έδιωξε κακήν κακώς και την προειδοποίησε να μείνει μακριά από τον γιο της.

Η Βιολέτα όμως επέστρεψε κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό το οποίο παρουσίασε ως το παιδί του Δημητρού…

Στο flashback η Νικολίνα τόνισε πολλάκις ότι θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της με το Twitter εύλογα να σκέφτεται ότι αυτή κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Βιολέτας…

Η υπόθεση της σειράς

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: Οι… BDSM σκηνές του Δημητρού σόκαραν το Twitter