Ιφιγένεια Τζόλα για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν ανατροπές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα Βασιλική και Φίλιππο»
Σειρές

Ιφιγένεια Τζόλα για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν ανατροπές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα Βασιλική και Φίλιππο»

Ιφιγένεια Τζόλα για τη Γη της ελιάς: «Θα έρθουν ανατροπές που θα οδηγήσουν σε προβλήματα Βασιλική και Φίλιππο»

Όσα είπε η νεαρή πρωταγωνίστρια για τις εξελίξεις στη σειρά

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η Βασιλική από τη Γη της ελιάς ήταν καλεσμένη του Κώστα Τσουρού και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά.

Όπως είπε βλέπει όλα τα επεισόδια για να βελτιώνει τον εαυτό της.

«Με τον Φίλιππο είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε ηρεμήσει αλλά πάλι θα ξανάρθουν κάποιες ανατροπές στη σχέση μας, κάποιες αναταραχές που θα οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα. Το συζητάμε πολύ έντονα να χωρίσουμε.

Ο Μιλτιάδης είναι ένας άνθρωπος με αρχές και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι από τη στιγμή που η Βασιλική είναι παντρεμένη.

Δεν ξέρω αν η συνέχεια της σχέσης τους θα είναι στον 4ο κύκλο.

Η διαφωνία μας με τον Φίλιππο θα είναι πάνω σε άλλα θέματα και θα προσπαθήσουν πολλοί ήρωες να τον συμβουλέψουν διότι έχει λάθος στάση» ανέφερε.

Για τις ερωτικές σκηνές με τον Διονύση Παπανδρέου είπε: «Όταν έχεις έναν παρτερνέρ που σε σέβεται και υπάρχει συνεννόηση από πριν είναι σαν χορογραφία οι ερωτικές σκηνές. Πάει μόνο του, γιατί ξέρεις ότι ο παρτενέρ σου δεν θα σε εκθέσει. Ο Διονύσης είναι εξαιρετικός απέναντί μου. Αμηχανία υπήρχε μόνο στις πρόβες».

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος αλλάζει χαρακτήρα! Φεύγει από τη Μάνη και αποκτά ύποπτες παρέες!

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για το Νησί, τη σειρά όπου την γνωρίσαμε ως παιδί 10 ετών. «Ένιωθα ότι δουλεύω αλλά ευχάριστα και ανυπομονούσα να πάω την επόμενη μέρα στο γύρισμα. Ήταν στην Κρήτη τα γυρίσματα και ήταν λίγο δύσκολα με το σχολείο. Κάποιοι συμμαθητές μου είχαν αλλάξει συμπεριφορά, κάποιοι ήθελαν να κάνουν παρέα μαζί μου και κάποιοι σταμάτησαν. Κατάλαβα ποιοι αξίζει να είναι πραγματικά δίπλα μου. Όταν είχε μαθευτεί εκεί κατάλαβα ποιοι είναι δίπλα μου.

Υπήρχαν κάποια παιδιά που είχαν απομακρυνθεί λίγο. Ήταν ένα ξεσκαρτάρισμα.

Επιλέγω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων, κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πρέπει να προσέχουμε» ανέφερε.

Όπως είπε προτιμά να τη φλερτάρουν διά ζώσης ενώ χαίρεται να τη σταματούν στον δρόμο για να της λένε για τη Βασιλική. «Θυμάμαι πέρσι είχα βγει για ψώνια και μια κυρία με γράπωσε και μου είπε “γιατί τα κάνεις αυτά στον άντρα σου;” επειδή είχα σκηνές που τσακωνόμουν με τον Φίλιππο».