Ηλέκτρα: Backstage φωτογραφίες λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς
Σειρές

Ηλέκτρα: Backstage φωτογραφίες λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς

Ηλέκτρα: Backstage φωτογραφίες λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς

Η υπόθεση της σειράς, οι πρωταγωνιστές και η μεγάλη πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στις 20:30 μέσα από την ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ1 έχει μπει δυναμικά στη μυθοπλασία, με την σειρά Ηλέκτρα να έρχεται στις 2 Οκτωβρίου στις 20:30 για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Με ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών ήδη από το τρέιλερ αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη που θα έχουν οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε.

Η επίσημη σελίδα του καναλιού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς και μας έδωσε μια μικρή γεύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial)

Οι ηθοποιοί της σειράς

Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή)

Έχει μάθει να ανταποκρίνεται στους ρόλους που της έχουν ανατεθεί, δίνοντας την εντύπωση μιας δυναμικής γυναίκας. Πίσω, όμως, από το σκληρό περίβλημα κρύβεται μια γυναίκα που θα αναζητήσει την ελευθερία της από τον σύζυγό της και τα στεγανά της κοινωνίας.

Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας)

Όσο ήταν στην Αθήνα γνώρισε αρκετές κοπέλες, αλλά για καμία δεν ένιωσε όπως ένιωσε όταν πρωτοαντίκρισε την Ηλέκτρα. Δεν θα μπορεί να ελέγξει το πάθος του για εκείνη.

Σωτήρης Βρεττός (Τάσος Γιαννόπουλος)

Ευγενής, δίκαιος, συντηρητικός και άβουλος. Ο Σωτήρης αγάπη και σεβάστηκε την Ηλέκτρα με όλη του την ψυχή. Ζει μόνιμα με τον φόβο ότι κάποια στιγμή θα του φύγει.

Δόμνα Σαγιά (Κατερίνα Διδασκάλου)

Λέαινα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά και την οικογένειά της αλλά την ίδια στιγμή και πικραμένη από τη ζωή. Ποτέ δεν πίστεψε ότι η ζωή θα της τα φέρει βολικά.

Στέργιος Σαγιάς (Γιώργος Συμεωνίδης)

Δεν γνώρισε την οικογενειακή θαλπωρή, δεν ήταν εκεί όταν τα παιδιά του περπάτησαν. Δεν ήταν εκεί όταν η Δόμνα πάλευε με μια κόρη που ήταν 16 χρονών αλλά είχε το μυαλό ενός 5χρονου.

Πέτρος Βρεττός (Αλέξανδρος Μυλωνάς)

Τη Δανάη την ερωτεύτηκε σφόδρα, την παντρεύτηκε και σύντομα ήρθε στη ζωή τους και ο Σωτήρης. Την έχασε, όμως, εξαιτίας του γιου τους. Ο Βρεττός γνώρισε την Τιτίκα σε ένα ταξίδι του στην Αθήνα και έκαναν ένα παιδί, τον Νικόλα.

Τιτίκα Βρεττού (Λουκία Παπαδάκη)

Όταν ήταν 25 χρονών γνώρισε τον Βρεττό στα 45 του χρόνια και τον ξεχώρισε, όχι όμως μόνο για το πορτοφόλι του. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύει ο Βρεττός, η Τιτίκα τον ερωτεύτηκε.

Νικόλας Βρεττός (Θανάσης Πατριαρχέας)

Μεγαλώνοντας γινόταν όλο και πιο ατίθασος, με τη ζήλια για τον Σωτήρη να πυροδοτεί μέσα του τον πιο αντιδραστικό εαυτό του. Ο Βρεττός βλέποντας τη συμπεριφορά του τον έστειλε εσώκλειστο στο Λόνδινο.

Κατερίνα (Νεφέλη Κουρή)

Μέχρι τα 7 της χρόνια μεγάλωσε μαζί με τον αδελφό της και την αδελφή της, Ηλέκτρα, η οποία ήταν υπερπροστατευτική μαζί της.

Μερόπη Χατζή (Ευαγγελία Μουμούρη)

Περίεργη εκ γενετής και κουτσομπόλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που προσποιείται ότι παθαίνει κρίση για να της κάνουν τα χατίρια. Με τις κόρες της, Ουρανία και Σοφία, έχει μια ζεστή σχέση.

Ζωή Νικολαΐδου (Δανάη Λουκάκη)

Η καφετζού του χωριού που ήρθε στο νησί όταν ήταν 20. Ο Κωνσταντής, ο άντρας της, είναι λοστρόμος στα καράβια και έτσι η Ζωή μεγάλωσε μόνη της τα δύο αγόρια της.

Κυριάκος Χατζής (Δρόσος Σκώτης)

Είναι εργατικός, καλός οικογενειάρχης και συμφεροντολόγος. Το αφεντικό του το σέβεται, εκτιμά ότι του δίνει ψωμί και θα κάνει τα πάντα για αυτόν.

Δανάη (Ειρήνη Λαφαζάνη)

Η Δανάη μεγάλωσε με την αδελφή της, Νεφέλη, σε ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον. Πάντα μέσα όμως ένιωθε ότι η μητέρα της (Ηλέκτρα) δεν την αγαπάει όσο τη Νεφέλη.

Νεφέλη (Όλγα Μιχαλοπούλου)

Είναι μια νεράιδα που δεν θέλει να μεγαλώσει. Θέλει να μείνει για πάντα παιδί. Ευαίσθητη, ρομαντική ψυχή, που θα νιώσει αυτό που διαβάζει στα βιβλία ενώ θέλει τον παράφορο έρωτα.

Η υπόθεση της σειράς

1972. Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Ο Παύλος Φιλίππου (Αποστόλης Τότσικας), ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Η Ηλέκτρα νιώθει ότι αυτός ο άντρας κρατάει το κλειδί της ελευθερίας της. Η ελευθερία, όμως, έρχεται πάντα μ’ ένα τίμημα. Ακόμα κι αν η Ηλέκτρα κατορθώσει να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της, δεν μπορεί να ελευθερωθεί από το παρελθόν της… Οι εφιαλτικές μνήμες της ξυπνούν με την επιστροφή του Νικόλα Βρεττού (Θανάσης Πατριαρχέας) στο νησί και ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Η Ηλέκτρα θ’ αναμετρηθεί με το παρελθόν της αλλά και με τα όρια της ελευθερίας της και θα γράψει, έτσι, το πιο ιδιαίτερο και σκοτεινό κεφάλαιο στο ημερολόγιο της ζωής της.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Διαβάστε επίσης

Σειρές 2023 – 24: Οι ηθοποιοί που θα μας εξάψουν την περιέργεια!