Ηλίας – Σέρφας: Από «πατέρας – γιος» σε «εχθροί» με «μήλον της έριδος» την Ιουλία
Σειρές

Ηλίας – Σέρφας: Από «πατέρας – γιος» σε «εχθροί» με «μήλον της έριδος» την Ιουλία

Ηλίας – Σέρφας: Από «πατέρας – γιος» σε «εχθροί» με «μήλον της έριδος» την Ιουλία

Οι πρωταγωνιστές από τα «Καλύτερά μας χρόνια» συναντιούνται ξανά

Τον Μελέτη Ηλία και τον Δημήτρη Σέρφα τους απολαύσαμε μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια», στον ρόλο του πατέρα και του γιου αντίστοιχα.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά αφού τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Αυτή τη φορά, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά!

Ο Μελέτης Ηλίας που μέχρι πρότινος τον είχαμε συνηθίσει σε ρόλους ενός αγαθού και καλού άνδρα, πλέον θα υποδύεται έναν αδίστακτο μεγαλοκτηματία της εποχής του 1950.

Εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Σέρφα, από τον μαθητή – φοιτητή του Γκύζη, θα τον δούμε να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα σε μία σχέση.

Να υπενθυμίσουμε πώς στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», οι δυο τους είχαν μια σχέση πατέρα – γιου. Μπορεί οι τσακωμοί να υπήρχαν – όπως και σε κάθε σπίτι άλλοτε – ωστόσο, το μότο της οικογένειας ήταν η αγάπη και ο σεβασμός.

Αν και τα χρόνια τότε ήταν ιδιαίτερα και λόγω Χούντας, ο Στέλιος (Μελέτης Ηλίας) δεν ήταν ποτέ σκληρός και επιβλητικός απέναντι στην οικογένειά του, σε σχέση με τον Γιωργίκη που θα υποδυθεί αυτή τη φορά.

Οι ρόλοι τους στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Γιωργίκης Προβιός (Μελέτης Ηλίας)

Ο Γιωργίκης Προβιός είναι ένας μεγαλοκτηματίας του Θεσσαλικού κάμπου ο οποίος μαγεύεται από την ομορφιά της Ιουλίας και στέλνει αμέσως προξενιό για να την παντρευτεί.

Η οικονομική επιφάνεια του Προβιού είναι τέτοια που τον καθιστά ιδανικό σύζυγο.

Γρηγόρης Ραζίνης (Δημήτρης Σέρφας)

Είναι ο γιος του Στράτου και της Κυριακούλας Ραζίνη. Έχει σπουδάσει γεωπόνος και δουλεύει κοντά στον πατέρα του στα κτήματα, ξέροντας πως μια μέρα θα τα αναλάβει.

Ο Γρηγόρης είναι σχεδόν μία «πέτρα σκανδάλου» αφού λίγο πριν η Ιουλία παντρευτεί τον Γιωργίκη Προβιό έχει σχέση μαζί του και μάλιστα μένει έγκυος!

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο Γιωργίκης, η «πέτρα του σκανδάλου» και ένας αναγκαστικός γάμος