Ξαφνική ανακοίνωση ANT1! Ποια σειρά «κόβεται»; Οι αντιδράσεις στο Twitter
Σειρές

Ξαφνική ανακοίνωση ANT1! Ποια σειρά «κόβεται»; Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ξαφνική ανακοίνωση ANT1! Ποια σειρά «κόβεται»; Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού πρωτοχρονιάτικα

Δεν μπήκε με το δεξί η νέα χρονιά για γνωστή σειρά της τηλεόρασης, με τον ΑΝΤ1 να προχωρά σε μια απρόσμενη και ξαφνική ανακοίνωση για διακοπή.

Είναι πρώτη φορά στα χρονικά της τηλεόρασης που κανάλι ανακοινώνει τη διακοπή προγράμματος ιδίως την πρώτη ημέρα του χρόνου και δίχως μια σχετική προειδοποίηση.

Ο λόγος για τη σειρά Μετά τη φωτιά που «παύεται από το πρόγραμμα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ανήμερα Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έκανε λόγο για «διακοπή της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία».

Ο τρόπος λήξης της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Tanweer, την εταιρεία παραγωγής της συγκεκριμένης σειράς και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, προκαλεί ερωτηματικά, που σίγουρα θα έχουν απάντηση και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε.

Και μπορεί σαν σειρά το Μετά τη φωτιά να μην έφερε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο στη διαδικτυακή πλατφόρμα του καναλιού σημειώνει επιτυχία, ενώ έχουμε δει και άλλες σειρές που δεν κάνουν νούμερα να διατηρούνται στο πρόγραμμα χωρίς τέτοια ξαφνική διακοπή και απλώς να ολοκληρώνονται νωρίτερα.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον αν θα υπάρξουν αντιδράσεις για τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και όσους μετέχουν της παραγωγής του Μετά τη φωτιά που μένουν χωρίς εργασία μεσούσης της σεζόν και τόσο ξαφνικά όσες και για τον Έρωτα φυγά…

Τα σχόλια στο Twitter πάντως μετά την ξαφνική ανακοίνωση για το κόψιμο της σειράς είναι ενδεικτικά του κλίματος:

https://twitter.com/thanasima_agna/status/1741859165637595530

https://twitter.com/faih04/status/1741860481315295497

Διαβάστε επίσης

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Τι θα δείτε την Πρωτοχρονιά;