Maestro: Τέσσερις φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων στους βροχερούς Παξούς
Σειρές

Maestro: Τέσσερις φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων στους βροχερούς Παξούς

Maestro: Τέσσερις φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων στους βροχερούς Παξούς

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές φροντίζουν να κρατούν ζεστό το κοινό για το τι έρχεται!

Τα γυρίσματα του β’ κύκλου του Maestro έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους συντελεστές του να κάνουν την πρώτη τους στάση στην Κέρκυρα και από εκεί και πέρα να καταλύουν στους Παξούς, όπου διαδραματίζεται και το μεγαλύτερο μέρος της απόλυτα επιτυχημένης σειράς του Mega.

Μετά το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάς με τη Μαρία Καβογιάννη να αναλαμβάνει τον ρόλο του μαέστρου στην Κέρκυρα, η Κλέλια Ανδριολάτου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες από τους Παξούς, μαζί με τους αγαπημένους της συμπρωταγωνιστές.

Στα δύο από τα τέσσερα στιγμιότυπα, ποζάρει μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σαν ερωτευμένο ζευγάρι, όπως δηλαδή είναι στη σειρά, ενώ στις άλλες δύο είναι με τη Μαρία Καβογιάννη στη μία και στην άλλη είναι όλο το team, όπου team βλέπει Παπακαλιάτη, Καβογιάννη, αλλά και Χάρις Αλεξίου.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Η Κλέλια Ανδριολάτου, σε ένα από τα stories της, μοιράστηκε τον φθινοπωρινό καιρό που επικρατεί σήμερα 17/10 στους Παξούς, όπου βρέχει καταρρακτωδώς!

Τη Δευτέρα 16/10, η εταιρεία παραγωγής από την πλευρά της, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ορέστη και της Κλέλιας, οι οποίοι στη σειρά είναι αδέρφια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα

Η Μαρία Καβογιάννη έγινε…Maestro – Πλάνα από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν