Μαρία Τζομπανάκη: Έβαλε στη θέση του fan του Σασμού – «Μην χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε»
Σειρές

Μαρία Τζομπανάκη: Έβαλε στη θέση του fan του Σασμού – «Μην χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε»

Μαρία Τζομπανάκη: Έβαλε στη θέση του fan του Σασμού – «Μην χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε»

Η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις σκηνές της κηδείας του Νικηφόρου στη σειρά του Alpha

Συγκλονισμένοι έμειναν οι τηλεθεατές με τον επεισόδιο του Σασμού τη Δευτέρα 6/11 το βράδυ, όπου είδαμε την κηδεία του Νικηφόρου, το μοιρολόι της Καλλιόπης και τον θρήνο της Βασιλικής για τον χαμό του γιου της.

Τα σχόλια στα social media ήταν ποικίλα και κάποιοι από τους τηλεθεατές είχαν ενστάσεις για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η κηδεία, θεωρώντας ότι πρόκειται για υπερβολές και πράγματα από άλλον αιώνα.

«Όλες οι κηδείες από άλλο αιώνα» έγραψε κάποιος στο επίσημο προφίλ του Σασμού στο Instagram.

Σε αυτό απάντησε η ίδια η Μαρία Τζομπανάκη για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εξηγήσει.

«Καθόλου από άλλο αιώνα. Στην Κρήτη τιμούμε τους νεκρούς με αυτόν τον τρόπο. Και όταν φεύγει νέος εμπεριέχει και στοιχεία γάμου στον δύσκολο αυτό αποχαιρετισμό. Επειδή δεν πρόλαβε να τον ζήσει ο νεκρός. Επίσης τους νεκρούς τους θάβουμε σε χτιστό τάφο. Δεν ρίχνουμε χώμα πάνω αλλά σφραγίζεται το μνήμα για κάποια χρόνια. Αιώνες τώρα η Κρήτη κρατά τα έθιμα της. Μην το χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε», έγραψε η ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν. Η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν για την Αυστραλία, ενώ από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες.

Ο παπάς, ο Παύλος και ο Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη αναζητώντας τον συγκρατούμενο του Βασίλη. Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία. Μόνο που κανείς τους δεν έχει υπολογίσει την Εύα.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Αγρίμι η Βασιλική – Προχωράει το προξενιό του Τόλη, αλλά…