Μιχάλης Ρέππας: Όσα επιβεβαίωσε – ή όχι- για τη νέα σειρά του Alpha που έρχεται
Σειρές

Μιχάλης Ρέππας: Όσα επιβεβαίωσε – ή όχι- για τη νέα σειρά του Alpha που έρχεται

Μιχάλης Ρέππας: Όσα επιβεβαίωσε – ή όχι- για τη νέα σειρά του Alpha που έρχεται

Το δίδυμο Ρέππας - Παπαθανασίου σε νέες απολαυστικές περιπέτειες

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στο Breakfast @Star και ρωτήθηκε για τη νέα σειρά που φημολογείται ότι ετοιμάζει για τον Alpha με το συγγραφικό του δίδυμο, Θανάση Παπαθανασίου.

Οι δυο τους πλέον είναι εκτός Mega και μετακόμισαν» στον Alpha.

«Τι να σας πω; Πάντα ο Θανάσης κι εγώ κάτι ετοιμάζουμε, πάντα κάτι γράφουμε, πάντα είμαστε αγχωμένοι με κάτι. Αυτό εξακολουθεί και αυτή τη στιγμή. Έχω μάθει σαν επαγγελματίας να σέβομαι πάντα τη θέληση και τον προγραμματισμό των ανθρώπων που βάζουν τα λεφτά»  είπε απαντώντας στην ερώτηση αν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα τους σειρά.

Για τα ονόματα της Βίκυς Σταυροπούλου, Βασιλικής Ανδρίτσου, Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, της Καίτης Κωνσταντίνου που ακούγονται για τη νέα σειρά είπε:

«Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω ξαναδουλέψει και θα χαιρόμουν οποτεδήποτε να τους ξανασυναντήσω σε μία δουλειά. Δεν θα έλεγα όχι να τους ξανασυναντήσω όλους μαζί, τρελός είμαι να πω όχι σε τέτοια ταλέντα;».

Όπως μάλιστα αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα.

«Μου έκαναν πρόταση για τηλεπαιχνίδι»

«Δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να φύγω 3 μήνες ή έναν χρόνο από την Αθήνα ή τη δουλειά» είπε έκπληκτος για την ερώτηση.

«Δεν κοιτάω σχόλια στο Twitter για τις σειρές μας. Το μόνο που κοιτάζω με αγωνία είναι την άλλη μέρα τις θεαματικότητες.

Ποτέ δεν έχω περιοριστεί, είχαμε ανακαλύψει το political correct πριν εφευρεθεί. Ουδέποτε θελήσαμε να προσβάλλουμε άτομα ή ομάδα ατόμων. Δεν βρίσκω  ρατσιστικό ή σεξιστικό αστείο στις δουλειές μας.

Για μας δεν υπάρχει η πόρτα του Netflix γιατί κάνουμε ακραιφνώς χιούμορ και το χιούμορ έχει εθνικότητα.

Δεν θα μπορούσα να είμαι παρουσιαστής. Συμμετείχα στην κριτική επιτροπή του YFSF, μου κάνανε πρόσφατα μια πρόταση για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού αλλά δεν επέτρεπαν οι υποχρεώσεις να το κάνω. Το κάνει κάποιος συνάδελφος τώρα».