Να με λες μαμά: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη νέα σειρά του Alpha
Σειρές

Να με λες μαμά: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη νέα σειρά του Alpha

Να με λες μαμά: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη νέα σειρά του Alpha

Η υπόθεση και οι πρωταγωνίστριες

Με φρέσκο περιεχόμενο για την επόμενη σεζόν ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του ο Alpha, με τη μυθοπλασία να αποτελεί κεντρικό άξονα του σταθμού.

Ανάμεσα στις σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως είναι η νέα κοινωνική σειρά με τίτλο «Να με λες μαμά» βασισμένη στο γνωστό σίριαλ «Mother».

Η υπόθεση αφορά την παιδική κακοποίηση, με την ιστορία μιας μαθήτριας, η οποία κακοποιείται από την μητέρα της. Οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 8 επεισοδίων θα είναι σκληρές και το τέλος ανατρεπτικό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού και Ελένη Κοκκίδου.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα ανέβηκε στον λογαριασμό του Alpha στο Twitter στην οποία απεικονίζεται η Μαρία Κίτσου.

Στα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και συνάντησε τις  πρωταγωνίστριες οι οποίες και αναφέρθηκαν στους ρόλους τους.

Μαρία Κίτσου (Ξένια Στασινού)

«Η σειρά αφορά στη παιδική κακοποίηση, oπότε χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτό το ρόλο. Τον αποδέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά και όρεξη. Υποδύομαι μία επιστήμονα, μία ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό στο οποίο δουλεύει, κακοποιείται. Και αποφασίζει να το απαγάγει. Είναι κοινωνικό, έχει σασπένς, είναι αστυνομικό. Είναι ο Νίκος Μήτσας στο σενάριο, ο Αντώνης Αγγελόπουλος που έχω τη χαρά να συνεργάζομαι πρώτη φορά μαζί του, πρώτη φορά με φιλοξενεί ο Alpha. Με τη Ναυσικά (σ.σ. την το μικρό κορίτσι που υποδύεται την Ιωάννα) δέσαμε αμέσως. Με την πρώτη ματιά. Έχουμε τρομερή χημεία. Η Ναυσικά είναι ένα παιδί θαύμα. Είναι 9-9,5 ετών αλλά είναι σα να μιλάω με ενήλικα. Είναι μια εμπειρία το γύρισμα μαζί της».

Φιλαρέτη Κομνηνού (Ελβίρα Στασινού)

«Για μία ακόμη φορά παίζω μία πλούσια! Επιστρέφω τηλεοπτικά στον Alpha. Έκανα μια παύση για 3 χρόνια, δεν συμμετείχα σε καμιά τηλεοπτική σειρά… Είχα επιθυμήσει τα γυρίσματα. Η εταιρεία παραγωγής μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Alpha μου εμπνέει εμπιστοσύνη και το καστ και όλοι οι ηθοποιοί που έχουμε συναντηθεί εδώ είναι παλιοί γνώριμοι και φίλοι, έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο. Με τον Αντώνη Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά. Δεν τον ήξερα, είναι τελειομανής. Είναι δυνατό το σενάριο. Εγώ παίζω τη μάνα που υιοθέτησε την Ξένια, την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου. Οι επιλογές της κόρης της δημιουργούν εντάσεις και συγκρούσεις. Και κάποια στιγμή εμφανίζεται και η βιολογική της μητέρα».

Δανάη Επιθυμιάδη (Μαριάννα Στασινού)

«Υποδύομαι το ρόλο της Μαριάννας, μία από τις 2 αδελφές της Ξένιας ( Μαρία Κίτσου). Είμαι μια νέα γυναίκα, φιλόδοξη, που δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση της οποίας ηγείται τώρα η μητέρα (Φιλαρέτη Κομνηνού) και κάπως ακολουθεί πιστά το δρόμο που έχει χαράξει η μητέρα της. Υπάρχει μια, σχετικά, συγκρουσιακή σχέση με την αδελφή της, την Ξένια, που έχει να κάνει πολύ και με το γεγονός ότι η Ξένια έχει επιλέξει ένα διαφορετικό δρόμο, ο οποίος δεν ταυτίζεται με τα όνειρα που έχει η Μαριάννα και, κυρίως η μητέρα τους γι αυτές. Κι επειδή έχει μια αδυναμία στη μητέρα της, στεναχωριέται με όποια ένταση δημιουργείται. Χριστίνα Μαριανού (Λίνα Στασινού): Η μικρότερη αδελφή της οικογένειας Στασινού. Είμαι γιατρός, τον χαρακτήρα τον βλέπουμε περισσότερο στο σπίτι. Η Λίνα είναι το καλό παιδί. Υποστηρίζει 100%…..Καλοδέχεται τη μικρή, καλοδέχεται την αδελφή της».

Διαβάστε επίσης

Να με λες μαμά: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha!