«Ο γιατρός»: Η αληθινή ιστορία πίσω από τα δραματικά γεγονότα
Σειρές

«Ο γιατρός»: Η αληθινή ιστορία πίσω από τα δραματικά γεγονότα

«Ο γιατρός»: Η αληθινή ιστορία πίσω από τα δραματικά γεγονότα

Ο γιατρός που η ζωή του έγινε σειρά

Η νέα σειρά του Alpha, «Ο γιατρός», έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα παρουσιάσει μια δραματική ιστορία που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν ο Pierdante Piccioni εργάζεται ως επικεφαλής γιατρός επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου της πόλης Lodi.

Η ζωή του άλλαξε όταν στο δρόμο του είχε ένα ατύχημα, το οποίο τον έκανε να πέσει σε κώμα για λίγες ώρες.

Μόνο που όταν ξύπνησε δεν θυμόταν τα τελευταία 12 χρόνια με αποτέλεσμα να νομίζει πώς είναι 42 ετών έναντι των 54 που ήταν.

Όλα του φαίνονται περίεργα! Η γυναίκα του, οι γιοι του που ήταν ανήλικοι και ξαφνικά τους βλέπει ενήλικες αλλά και η ιδιότητά τους ως γιατρός.

Pierdante Piccioni, ο γιατρός που η ιστορία του έγινε σειρά

Όταν του προτείνουν να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα, αρνείται και αποφασίζει να βυθιστεί σώμα και ψυχή στις σπουδές για να ξαναμάθει τα πάντα. Τον Μάιο του 2014 εξουσιοδοτήθηκε να ξαναρχίσει το επάγγελμά του στο νοσοκομείο Lodi και πολύ γρήγορα κατάφερε να ανέβει.

«Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη ζωή μου, δεν βασίζεται πλήρως σε αυτήν, και σκέφτηκα ότι ο Luca (ο Ιταλός ηθοποιός) ήταν πολύ έξυπνος στο να απεικόνιζε αυτή την ιδέα ότι είσαι πάντα το ίδιο άτομο.Ο Δρ Andrea Fanti είναι πραγματικά σαιξπηρικός καθώς είναι τέσσερα, πέντε ή έξι άτομα μέσα σε ένα άτομο.

Το μυστικό για έναν αμνησιακό σαν τον Αντρέα είναι να θυμάται ότι πρώτα είναι ασθενής και μετά γιατρός. Αυτή είναι η χειρότερη σύγκρουση συμφερόντων για έναν γιατρό, αλλά όπως λέει ο Luca πρόκειται για τη μετατροπή ενός κακού πράγματος σε ευκαιρία», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sbs.

Να σημειώσουμε πώς στην Ιταλία σημείωσε τεράστια επιτυχία με τη σειρά να προβάλλεται σε δύο σεζόν.

Ο Pierdante Piccioni και ο Ιταλός που τον υποδύεται στη σειρά

Η υπόθεση της ελληνικής version

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον υπαίτιο για το θάνατο του γιου του.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί.

Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση;

Οι ηθοποιοί της σειράς

Στους βασικούς ρόλους της σειράς θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Δήμητρα Σιγάλα και τη Βασιλική Τρουφάκου.

Από τα επεισόδια όμως της σειράς θα περάσουν πολλοί γκεστ ως ασθενείς ή συγγενείς ασθενών που θα πλαισιώνουν τις ιστορίες του πρωταγωνιστή.

Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα κάνει τον πατέρα ασθενούς που θα πυροβολήσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ενώ ο Θάνος Λέκκας θα είναι ένας από τους γιατρούς στο νοσοκομείο όπου δραστηριοποιούνταν ο πρωταγωνιστής.

Άλλα ονόματα που θα περάσουν από τη σειρά είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Τάσος Χαλκιάς, Ζωή Ρηγοπούλου, ο Μανώλης Κλωνάρης ενώ μετά από πολλά χρόνια απουσίας θα ξαναδούμε και την Καίτη Ιμπροχώρη.

Διαβάστε επίσης

«Ο γιατρός»: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το τρέιλερ της σειράς