«Ο γιατρός»: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το τρέιλερ της σειράς
Σειρές

«Ο γιατρός»: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το τρέιλερ της σειράς

«Ο γιατρός»: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το τρέιλερ της σειράς

Ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν γκεστ και ποια μεγάλη κυρία θα ξαναδούμε στην τηλεόραση;

Ένα ιατρικό δράμα έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha με τίτλο «Ο γιατρός» και πρωταγωνιστή όπως είναι ήδη γνωστό τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο ηθοποιός επανέρχεται μετά από καιρό σε τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, η σειρά εκτυλίσσεται σε 16 επεισόδια.

«Είναι πάρα πολύ ωραίος ρόλος. Είναι ιταλικό φορμάτ που αγόρασαν καμιά 10αριά χώρες. Το ιταλικό ήταν βασισμένο στην πραγματική ιστορία ενός γιατρού που τον πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας ενός ασθενή του. Και ενώ είναι ένας σούπερ τοπ γιατρός, ελαφρώς αλαζονικός, αυτό που του συμβαίνει τον πετάει από τα ψηλά στα χαμηλά. Έχει άλλη οικογένεια από αυτή που νόμιζε» ανέφερε.

Η υπόθεση της σειράς

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον υπαίτιο για το θάνατο του γιου του.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί.

Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση;

https://twitter.com/alphatvgreece/status/1688859457273413633

Οι ηθοποιοί της σειράς

Στους βασικούς ρόλους της σειράς θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Δήμητρα Σιγάλα και τη Βασιλική Τρουφάκου.

Από τα επεισόδια όμως της σειράς θα περάσουν πολλοί γκεστ ως ασθενείς ή συγγενείς ασθενών που θα πλαισιώνουν τις ιστορίες του πρωταγωνιστή.

Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα κάνει τον πατέρα ασθενούς που θα πυροβολήσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ενώ ο Θάνος Λέκκας θα είναι ένας από τους γιατρούς στο νοσοκομείο όπου δραστηριοποιούνταν ο πρωταγωνιστής.

Άλλα ονόματα που θα περάσουν από τη σειρά είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Τάσος Χαλκιάς, Ζωή Ρηγοπούλου, ο Μανώλης Κλωνάρης ενώ μετά από πολλά χρόνια απουσίας θα ξαναδούμε και την Καίτη Ιμπροχώρη.

Στο trailer που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε σκηνές από τα επεισόδια, στη λογική μιας ταινίας μικρού μήκους, εξαιρετικής αισθητικής, με μουσική επένδυση το Chasing Cars των Snow Patrol.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Δεν αντέχω να σηκώνουν το κινητό κάθετα. Ο κόσμος είναι οριζόντιος»