«Ο γιατρός»: Η Καίτη Ιμπροχώρη επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση μετά από 15 χρόνια απουσίας
Σειρές

«Ο γιατρός»: Η Καίτη Ιμπροχώρη επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση μετά από 15 χρόνια απουσίας

«Ο γιατρός»: Η Καίτη Ιμπροχώρη επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση μετά από 15 χρόνια απουσίας

Η τελευταία σειρά που έπαιξε στην τηλεόραση

Μετά από 15 χρόνια απουσίας, η Καίτη Ιμπροχώρη επιστρέφει στην ιδιωτική τηλεόραση τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη σειρά του Alpha, «Ο γιατρός».

Η σειρά που θα είναι 16 επεισοδίων και με φόντο έναν από τους κορυφαίους γιατρούς της παθολογικής κλινικής, θα έχει ανατρεπτικές εξελίξεις όταν εκείνος πυροβολείται.

Στον ρόλο του γιατρού θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος πυροβολείται στη σειρά από έναν ασθενή και νοσηλεύεται έχοντας αμνησία, όπως είδαμε στο τρέιλερ.

Όσον αφορά την Καίτη Ιμπροχώρη, δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη ο ακριβής της ρόλος αλλά θα σίγουρα θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις.

Την σπουδαία ηθοποιό έχουμε να τη δούμε στην τηλεόραση από το 2008, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ο Φάρος».

Στην κρατική τηλεόραση την πρωτοείδαμε στη σειρά «Επειδή και δια Ταύτα» (1972), «Λούνα Παρκ» (1974-81), και σε αρκετές ακόμα, καθώς και σε θεατρικές τηλεοπτικές παραστάσεις.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έπαιξε σε αρκετές σειρές από τις οποίες ξεχωρίζουν οι: «Ρετιρέ» (1990-92) «Τμήμα Ηθών (1992) και το «Τρίτο Στεφάνι» (1995).

Η υπόθεση της σειράς

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον υπαίτιο για το θάνατο του γιου του.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί.

Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση;

Διαβάστε επίσης

«Ο γιατρός»: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το τρέιλερ της σειράς