«Ο γιατρός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα δραματική σειρά του Alpha
Σειρές

«Ο γιατρός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα δραματική σειρά του Alpha

«Ο γιατρός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα δραματική σειρά του Alpha

Το περιοδικό ΟΚ! βρέθηκε στα γυρίσματα

Η νέα σειρά του Alpha έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Ο γιατρός», που αρχικά προβλήθηκε στο RAI 1 ως Doc – Nelle tue mani, είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία του Πιερντάντε Πιτσόνι, ενός γιατρού επικεφαλής στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Lodi, ο οποίος το 2013 ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα που του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του.

Η ιστορία ξεκινά όταν ο πατέρας ενός αγοριού που χάνει τη ζωή του στην παθολογική πτέρυγα, λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας, πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και πυροβολεί στο κεφάλι τον επικεφαλής της παθολογικής πτέρυγας.

Το τραύμα τού προκαλεί απώλεια μνήμης και ξεχνά τα 12 τελευταία χρόνια της δικής του ζωής.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου,  Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κωχ και Γωγώ Καρτσάνα, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα εμφανίζονται διαφορετικοί guests.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδύεται τον Ανδρέα Βρεττό, διευθυντή της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

Το περιοδικό ΟΚ! βρέθηκε στα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

Διαβάστε ακόμα

«Ο γιατρός» spoiler: Η κρυφή σχέση του Ανδρέα Βρεττού και ο αντίζηλός του, Μάρκος Μαλτεζάς