«Ο γιατρός» spoiler: Η κρυφή σχέση του Ανδρέα Βρεττού και ο αντίζηλός του, Μάρκος Μαλτεζάς
Σειρές

«Ο γιατρός» spoiler: Η κρυφή σχέση του Ανδρέα Βρεττού και ο αντίζηλός του, Μάρκος Μαλτεζάς

«Ο γιατρός» spoiler: Η κρυφή σχέση του Ανδρέα Βρεττού και ο αντίζηλός του, Μάρκος Μαλτεζάς

Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό το νέο ιατρικό δράμα που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha με τίτλο «Ο γιατρός» και πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Ο Ανδρέας Βρεττός (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενούς τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκαλεί αμνησία των δώδεκα τελευταίων χρόνων, οι μνήμες του αφορούν έναν «διαφορετικό» άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπήρχε δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας παθολόγος που διεκδικούσε την αναγνώριση της αξίας του, πατέρας δύο παιδιών και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Στο παρόν, που δεν θυμάται, ο Ανδρέας είναι πολύ αυστηρός και σκληρός με τον περίγυρό του, σύμφωνα με το περιοδικό «TiVi Σίριαλ» και έχει πλέον χωρίσει από τη σύζυγό του και διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη (Δήμητρα Σιγάλα), μετά την απώλεια του γιου το0υς.

Ο θεράποντας ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου (Αλέξανδρος Κωχ), και η τέως σύζυγός του, συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να «εκτεθεί» σταδιακά και μεθοδικά στην γνώση των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Η ζωή μετά…

Το περιοδικό «TiVi Σίριαλ», παρουσιάζει τι πρόκειται να δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha.

Ο Ανδρέας, αφού συνειδητοποιήσει τη νέα του πραγματικότητα, παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει τη ζωή του πάλι από το μηδέν: αρχίζει να εργάζεται ως βοηθός στο νοσοκομείo που κάποτε διηύθυνε και προσπαθεί να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του και την κόρη του (Μαριέλλη Μανουδάκη) με την ελπίδα να ξαναγίνουν οικογένεια.

Οι γιατροί και οι νοσηλευετές του νοσοκομείου δυσκολεύονται να συνηθίσουν τον «νέο» Ανδρέα και περισσότερο από όλους η γιατρός Σοφία Αλεξανδρή (Βασιλική Τρουφάκου), με την οποία τους τελευταίους μήνες, πριν από τον πυροβολισμό, είχαν κρυφή σχέση.

Αντίστοιχα, ο νέος διευθυντής της παθολογικής κλινικής, που κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του Ανδρέα, Μάρκος Μαλτεζάς (Αντώνης Μυριαγκός), επιχειρεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την ανάκτηση της μνήμης του Ανδρέα, καθώς ο τελευταίος, λίγο πριν δεχτεί τον πυροβολισμό, είχε ανακαλύψει κάτι πολύ σοβαρό που αφορούσε τον Μάρκο.

Σταδιακά κι ενώ η επιθυμία του Ανδρέα να ξαναφτιάξει τη ζωή του, συγκρούεται με την επιτακτική ανάγκη του Μάρκου να τον κρατήσει στο θάμπος της παρούσας του συνθήκης, οι σχέσεις και οι ισορροπίες μεταξύ των γιατρών αλλά και των ειδικευομένων αλλάζουν.

Ταυτόχρονα κάθε ασθενής που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική αποτελεί μια άμεση ή έμμεση αφορμή για να αναδυθούν κομμάτια μνήμης του Ανδρέα, αλλά και μυστικά και πληγές όλων των υπόλοιπων μελών της ομάδας, για να αποδειχθεί ότι όλοι, τελικά, χρειάζεται να αντιμετωπίσουν και να συμφιλιωθούν με τις δικές τους απώλειες και τράμαυτα.

Διαβάστε ακόμα

«Ο γιατρός»: Η αληθινή ιστορία πίσω από τα δραματικά γεγονότα