Ο γιατρός: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (7-8)
Σειρές

Ο γιατρός: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (7-8)

Ο γιατρός: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (7-8)

Η Κόνι Μεταξά σε ρόλο έκπληξη!

Με νέα επεισόδια και νέους guest stars επιστρέφει την εβδομάδα που έρχεται η επιτυχημένη σερά του Alpha, Ο Γιατρός!

Τι θα δούμε στα δύο επόμενα επεισόδια;

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 22:40

Επεισόδιο 7: LIKE

Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει.

Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

*στο ρόλος της Τασίας η Νικόλ Κοκκίνου

*στο ρόλο της Vicky Love η Κόνι Μεταξά

*στο ρόλο του Μίλτου ο Άρης Αντωνόπουλος

Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 22:40

Επεισόδιο 8: Ο όρκος του Ιπποκράτη

Ο Ανδρέας προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να έρθουν πιο κοντά. Ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με το Μιχάλη που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Αντρέα και να προχωρήσει παρακάτω καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της. Τέλος, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει το Λεωνίδα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική. Ο Λεωνίδας θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη αποφασίζει να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας.

*στο ρόλο του Νουρεντίν ο Βασίλης Κουκαλάνης

*στο ρόλο του Χασάν ο Χρήστος Καραβέβας

*στο ρόλο της Στεφανίας η Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

*στο ρόλο του Φαρούκ ο Μοχάμεντ Μπελχέντι

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμα

Ο Γιατρός spoiler: Ποιοι θα περάσουν μια νύχτα πάθους που θα αλλάξει τα πάντα;