Ο Γιατρός spoiler: Ποιοι θα περάσουν μια νύχτα πάθους που θα αλλάξει τα πάντα;
Tv Spoilers

Ο Γιατρός spoiler: Ποιοι θα περάσουν μια νύχτα πάθους που θα αλλάξει τα πάντα;

Ο Γιατρός spoiler: Ποιοι θα περάσουν μια νύχτα πάθους που θα αλλάξει τα πάντα;

Τρέχουν οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha με απογοητεύσεις και έρωτες

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στο σίριαλ του Alpha ο Γιατρός που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Το περιοδικό Τηλεθεατής αποκάλυψε ένα συνταρακτικό spoiler που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά την οικογενειακή βραδιά που πέρασε με την Άννα για χάρη της κόρης τους, Κέλλυ. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ζητάει από την Άννα να είναι ξανά μαζί. Εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια και έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Μια νύχτα πάθους που θα αλλάξει τα πάντα!

Η Σοφία, βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή τη κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με τον Μιχάλη που είναι εμφανώς ερωτευμένος μαζί της.

Όταν όμως το επόμενο πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος και η Σοφία  του ζητάει τα ρέστα, εκείνος καταλήγει να μοιραστεί μαζί της κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα πράγματα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό.

Διαβάστε επίσης:

Η Χριστίνα Μαξούρη στο Znews: «Η Στεφανία κουβαλάει έναν υποβόσκοντα έρωτα για τον Προβιό»