«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Τρόμος για τη Μιράντα – Ο άντρας που επιστρέφει και την εκβιάζει
Σειρές

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Τρόμος για τη Μιράντα – Ο άντρας που επιστρέφει και την εκβιάζει

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Τρόμος για τη Μιράντα – Ο άντρας που επιστρέφει και την εκβιάζει

Τι θα δούμε στον β΄κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha

Σε νέες περιπέτειες αναμένεται να μπουν οι ζωές του Ντίνου και της Μιράντας τη νέα σεζόν στον «Παράδεισο των κυριών», σύμφωνα με το περιοδικό «TiVi Σίριαλ».

Ένας άντρας από το παρελθόν της Μιράντας θα κάνει την εμφάνισή του και όλα θα ανατραπούν.

Η ζωή της Μιράντας και του Ντίνου ήδη έχει περάσει από 40 κύματα, ενώ ακόμα και ο γάμος τους στιγματίστηκε με την απόλυτη καταστροφή του «Παραδείσου» και δεν πρόλαβαν να χαρούν ούτε λίγα λεπτά.

Στον δεύτερο κύκλο όμως, το ζευγάρι θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά ακόμα προβλήματα κι ένα από αυτά, είναι ένας άντρας από το παρελθόν της.

Το σκοτεινό παρελθόν της Μιράντας

Ενώ η Μιράντα με τον Ντίνο προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν τη λύση για να αναστήσουν τον «Παράδεισο» μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη από τη φωτιά, ένα ακόμα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να κλονίσει την οικογένειακή τους γαλήνη και τη σχέση τους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, ένας άντρας από το σκοτεινό παρελθόν της Μιράντας, εμφανίζεται ξανά στη ζωή της, για να της ξυπνήσει μνήμες που η κοπέλα θέλει να θάψει για πάντα και να αφήσει πίσω της.

Πρόκειται για έναν αδίστακτό άνδρα, ο οποίος είχε παλιά σχέση με τη Μιράντα, εκείνα τα χρόνια που η κοπέλα ήταν μόνη και απροστάτευτη και νόμιζε ότι είχε βρει έναν άνθρωπο που θα της προσφέρει την αγάπη που τόσο έλειπε από τη ζωή της.

Αυτός όμως, αποδείχθηκε αδίστακτος και αφού της πούλησε έρωτα και αγάπηυ, στη συνέχεια άρχισε να την εκδίδει.

Η Μιράντα ζούσε δίπλα του σε ένα καθεστώς φόβου και εξάρτησης και δεν μπορούσε να γλιτώσει από τα δίχτυα του. Αυτός ο άντρας την ανακαλύπτει και αφού εμφανίζεται ξανά μπροστά της, συνέχεια αρχίζει να την εκβιάζει.

Η Μιράντα τρομοκρατείται και όταν ο Ντίνος τη ρωτάει να μάθει ποιος είναι, εκείνη τον παρουσιάζει σαν ξάδρφό της.

Ωστόσο ο Ντίνος βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν και αποφασίζει να εξηγηθεί μαζί του. Έτσι, τον πιάνει και του λέει να εξαφανιστεί από τη ζωή της Μιράντας και να μην τους ενοχλήσει ποτέ ξανά. Κάτι βέβαια που δεν θα συμβεί…

Διαβάστε ακόμα

«Ο γιατρός» spoiler: Η κρυφή σχέση του Ανδρέα Βρεττού και ο αντίζηλός του, Μάρκος Μαλτεζάς