«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το πρώτο τρέιλερ με Γκοτσόπουλο και μοναδικές δημιουργίες Ζούλια!
Σειρές

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το πρώτο τρέιλερ με Γκοτσόπουλο και μοναδικές δημιουργίες Ζούλια!

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το πρώτο τρέιλερ με Γκοτσόπουλο και μοναδικές δημιουργίες Ζούλια!

Ο ηθοποιός κάνει εντυπωσιακή είσοδο στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Με ένα πολύ αισθαντικό τρέιλερ που μας συστήνει τη μεγάλη άφιξη, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο Alpha προανήγγειλε τον δεύτερο κύκλο της καθημερινής του σειράς, « Ο Παράδεισος των κυριών».

Με τη μουσική επένδυση του κομματιού Life in Mono, το τρέιλερ μας συστήνει για πρώτη φορά τον Σίμο Πολύζο, όπως ονομάζεται ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Παράλληλα βλέπουμε και τον Γιάννη Νταλιάνη στον ρόλο του Χρήστου Πολύζου και την Ειρήνη Δράκου στον ρόλο της Δωροθέας Πολύζου-Μαυράκη, γονείς του Σίμου.

Ο «Παράδεισος των κυριών» ξανανοίγει τις πόρτες του. Αναγεννημένος από τις στάχτες του, λαμπερός και απαστράπτων, ξαναβρίσκει τη ζωή, το χρώμα, την αίγλη του, όπως προδίδει το spoiler του ίδιου του καναλιού, μετά την καταστροφική φωτιά.

Οι ήρωές του συνεχίζουν να ζουν τις ζωές τους, να διεκδικούν τις σχέσεις τους, να δημιουργούν νέες, να επιστρέφουν στο παρελθόν και να κοιτούν στο μέλλον.

H ζωή πρέπει να νικήσει την καταστροφή κι έτσι οι πρωταγωνιστές, σ’ ένα συμβολικό χορό φορούν «τα καλά τους» και χάνονται σε στροφές και σε αγγίγματα, σε συναντήσεις που άλλοτε επιδιώκουν και άλλοτε προσπαθούν να τις αποφύγουν. Νέα πρόσωπα εμφανίζονται και πολλά ερωτηματικά γεννιούνται.

Ένας παραδεισένιος χορός που πίσω από τα χαμόγελα κρύβει τις αληθινές προθέσεις των ηρώων.

Οι κυρίες μέσα στα κομψά φορέματά τους, με τα εντυπωσιακά χτενίσματα και τα υπέροχα αξεσουάρ και οι άντρες με το στυλ της εποχής μάς ταξιδεύουν στην δεκαετία του ’60.

Τα φορέματα του τρέιλερ είναι μοναδικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Ο «νοσταλγός του παρελθόντος» που αναβιώνει την αστική εικόνα της Αθήνας των 60’s μέσα από τις δημιουργίες του, εμπνεύστηκε από τη σειρά και επιμελήθηκε το fashion direction.

Τηλεοπτικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια είδαμε στη σειρά Emily in Paris στο Netflix και στη σειρά Glamorous όπου ντύνει αποκλειστικά την πρωταγωνίστρια Κιμ Κατράλ γνωστή από το Sex and the city. Διασημότητες του καλλιτεχνικού χώρου του εξωτερικού έχουν φορέσει δημιουργίες του και έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμα:

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Αυτός είναι ο σκοτεινός ρόλος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου