Ο Σκαραβαίος: Τι θα δούμε στο αποψινό (11/2) επεισόδιο;
Σειρές

Ο Σκαραβαίος: Τι θα δούμε στο αποψινό (11/2) επεισόδιο;

Ο Σκαραβαίος: Τι θα δούμε στο αποψινό (11/2) επεισόδιο;

Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (11/2) στις 21:00 στον Alpha

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει η νέα αστυνομικά σειρά του Alpha, Ο Σκαραβαίος, με τους τηλεθεατές να αδημονούν να δουν την υπόθεση που θα χρειαστεί να εξιχνιαστεί.

Ήδη από την πρεμιέρα του το τηλεοπτικό κοινό το αγκάλιασε με τα σχόλια στα social media να είναι διθυραμβικά.

Ο Γιάννης Τσορτέκης σε ρόλο αστυνομικού εξέπληξε για άλλη μια φορά τους φανς του με το υποκριτικό του ταλέντο και το πώς μπορεί να ενσωματώνεται πλήρως με τον ρόλο του.

Τι θα δούμε απόψε (11/2) στις 21:00;

Η άκρη του νήματος

Ο Μάρκος , ο Σκαραβαίος, πρέπει να επισκεφθεί την κόρη του στη Θεσσαλονίκη. Θα χρειαστεί να αναβάλλει το ταξίδι του όταν ο Αρχηγός θα τον καλέσει για μια υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστούν διακριτικά, μαζί με τη Μάρθα. Μια νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται νεκρή σε ακριβό ξενοδοχείο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τον γιο γνωστού βουλευτή. Την σκότωσε ο ίδιος που εντοπίστηκε μεθυσμένος σε παρακείμενο λόφο; Ποιος μπορεί να ήθελε να τον παγιδεύσει; Που βρίσκεται το ακριβό κόσμημα που φορούσε το θύμα όταν έφτασε στο ξενοδοχείο; Ποιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα; Ποια ήταν τα πάρε δώσε του βουλευτή που είχαν οδηγήσει σε απειλές και στον εκβιασμό του; H αστυνομία ξετυλίγει ένα σκοτεινό κουβάρι εκβιασμών στην πιο πλούσια συνοικία της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Ο Σκαραβαίος – Χρήστος Πλαΐνης: «Ο ήρωάς μου θα βοηθήσει να εξιχνιαστεί το έγκλημα»