Οι Πανθέοι – πρεμιέρα: Οι κατάρες που ανατρίχιασαν το Twitter
Σειρές

Οι Πανθέοι – πρεμιέρα: Οι κατάρες που ανατρίχιασαν το Twitter

Οι Πανθέοι – πρεμιέρα: Οι κατάρες που ανατρίχιασαν το Twitter

Δυναμικά ξεκίνησε η πρεμιέρα της σειράς, Οι Πανθέοι, στον ΣΚΑΪ με τους Τουιτεράδες να μην το αφήνουν ασχολίαστο

Με μία άκρως ανατριχιαστική σκηνή έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι, που ξαναζωντανεύει μετά από 47 ολόκληρα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Μία απατημένη σύζυγος που ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη βγήκε μέσα στη μαύρη νύχτα και αποφάσισε να καταραστεί.

Η κατάρα της ήταν τόσο ανατριχιαστική που οι τηλεθεατές «τρόμαξαν» ιδίως στην αναφορά της στο παιδί που δεν είχε γεννηθεί ακόμη.

Η υπόθεση της σειράς

Ενώ στην Ευρώπη τα σύννεφα του μεγάλου πολέμου βαραίνουν απειλητικά, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Πανθέων, παιδιά, νύφες και εγγόνια, συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατος του γηραιού Βλάση, σφραγίζεται από ένα γεγονός που θα σοκάρει τα παιδιά του.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Τι σημαίνει αυτό; Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος;..

Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει τις ισορροπίες και θα ξυπνήσει ένα απαγορευμένο πάθος, με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κίτσο, έναν μποέμ ταλαντούχο ζωγράφο.

Ο καιρός περνάει… Οι Πανθέοι ερωτεύονται, ζουν παράνομα πάθη και κάποιοι μέσα στο ρευστό κλίμα της εποχής, εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και στήνουν με εκβιασμούς και απάτες, σχέδια γρήγορου πλουτισμού. Ταυτόχρονα, ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απλώνει τα πλοκάμια του, εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες και τα πάθη των ηρώων.

Διαβάστε επίσης

Σειρές 2023 – 24: Οι ηθοποιοί που θα μας εξάψουν την περιέργεια!