«Οι Πανθέοι»: Στην Επίδαυρο η πρωταγωνίστρια της σειράς, Melia Kreiling
Σειρές

«Οι Πανθέοι»: Στην Επίδαυρο η πρωταγωνίστρια της σειράς, Melia Kreiling

«Οι Πανθέοι»: Στην Επίδαυρο η πρωταγωνίστρια της σειράς, Melia Kreiling

Η ηθοποιός παρακολουθησε την παράσταση «Οι Σφήκες»

Στην Επίδαυρο βρέθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι», Melia Kreiling (Mελία Κράιλινγκ).

Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πολυσυζητημένη παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, «Οι Σφήκες».

Η Μελία με την Μαριάννα Κάλμπαρη

Η ηθοποιός, κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, θα ενσαρκώσει στη νέα σειρά τη Μάρμω Πανθέου, ρόλο που πριν από 47 χρόνια είχε παίξει η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Μάρμω είναι παντρεμένη με τον γιο του Βλάση Πανθέου (Γιώργος Κωνσταντίνου) και θα ζήσει μια απαγορευμένη ιστορία με τον Κίτσο Γαλάτη (Μιχάλης Σαράντης).

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία της σειράς ξεκινά το 1939. Κι ενώ ο πόλεμος στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας (παιδιά, νύφες και εγγόνια) συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, για να βρεθούν δίπλα στον ετοιμοθάνατο πατριάρχη, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατός του, θα φέρει ένα γεγονός που θα προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στα παιδιά του. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Τι μυστικό υπάρχει που ο γηραιός άνδρας θα πάρει μαζί του;

Την ίδια ώρα, εμφανίζεται απρόσμενα η νεαρή σύζυγος του γιου του Βλάση, η όμορφη Μάρμω η οποία θα επαναφέρει ένα απαγορευμένο πάθος με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον ταλαντούχο και μποέμ ζωγράφο, Κίτσο.

Ο καιρός περνάει… Οι Πανθέοι ερωτεύονται, ζουν παράνομα πάθη και κάποιοι μέσα στο ρευστό κλίμα της εποχής, εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και στήνουν με ανήθικο τρόπο σχέδια γρήγορου πλουτισμού. Ταυτόχρονα, ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απλώνει τα πλοκάμια του, εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες και τα πάθη των ηρώων.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνικές σειρές 2023-2024: Ο τηλεοπτικός οδηγός της σεζόν ανά κανάλι