Οι Πανθέοι – Twitter: «Ε, ρε κοροϊδία που τρώει η Μαριάννα»
Σειρές

Οι Πανθέοι – Twitter: «Ε, ρε κοροϊδία που τρώει η Μαριάννα»

Οι Πανθέοι – Twitter: «Ε, ρε κοροϊδία που τρώει η Μαριάννα»

Ο Φάνης πρεσβεύει αυτό που λένε «και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος»

Πιστοί στο καθιερωμένο τους ραντεβού είναι οι τηλεθεατές προκειμένου να παρακολουθήσουν τη σειρά του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι.

Η σειρά επέστρεψε ξανά στην ελληνική τηλεόραση μετά από 47 ολόκληρα χρόνια και έρχεται να αναβιώσει όλα τα μυστικά της οικογένειας των Πανθέων.

Η υπόθεση της σειράς

Ενώ στην Ευρώπη τα σύννεφα του μεγάλου πολέμου βαραίνουν απειλητικά, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Πανθέων, παιδιά, νύφες και εγγόνια, συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατος του γηραιού Βλάση, σφραγίζεται από ένα γεγονός που θα σοκάρει τα παιδιά του.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Τι σημαίνει αυτό; Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος;..

Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει τις ισορροπίες και θα ξυπνήσει ένα απαγορευμένο πάθος, με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κίτσο, έναν μποέμ ταλαντούχο ζωγράφο.

Ο καιρός περνάει… Οι Πανθέοι ερωτεύονται, ζουν παράνομα πάθη και κάποιοι μέσα στο ρευστό κλίμα της εποχής, εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και στήνουν με εκβιασμούς και απάτες, σχέδια γρήγορου πλουτισμού. Ταυτόχρονα, ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απλώνει τα πλοκάμια του, εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες και τα πάθη των ηρώων.

Σε λίγο η Ελλάδα θα μπει στον πόλεμο, που θα δοκιμάσει τις αντοχές, την αξιοπρέπεια και τη συνείδηση των ανθρώπων. Μια περίοδος, που όλοι θα πρέπει να επιβιώουν στα δύσκολα. Μια μάχη, σε μια εποχή που θα αναδείξει ήρωες, δειλούς και τυχοδιώκτες.

Τα σχόλια του Twitter

Ο Φάνης χρόνια παντρεμένος με την Βέτα και έχοντας δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια, έχει παράλληλη ζωή με την Μαριάννα.

Φροντίζει να βρίσκει χρόνο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να περνά στιγμές πάθους μαζί της.

Μόνο που της υπόσχεται συνεχώς πώς θα χωρίσει και θα ζήσει μαζί της τον απόλυτο έρωτα αλλά ταυτόχρονα της ζητά να κάνει και υπομονή.

Οι Τουιτεράδες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και στόλισαν τον Φάνη που ψεύδεται και λυπήθηκαν την Μαριάννα που τα πιστεύει.

Διαβάστε επίσης

Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (9ο-13ο);