Ψυχοκόρες: Η παράνομη σχέση του «επαναστάτη» Παύλου Στρατή και το «άδειασμα» μετά τη δολοφονία του…
Σειρές

Ψυχοκόρες: Η παράνομη σχέση του «επαναστάτη» Παύλου Στρατή και το «άδειασμα» μετά τη δολοφονία του…

Ψυχοκόρες: Η παράνομη σχέση του «επαναστάτη» Παύλου Στρατή και το «άδειασμα» μετά τη δολοφονία του…

Στην πιο κρίσιμη στιγμή, θα κάνει πίσω!

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που έχει κάνει ήδη πάταγο μέσα από την πλατφόρμα του καναλιού.

Οι ιστορίες των τεσσάρων αδελφών Πολύζου είναι «γροθιά» στο στομάχι αφού αντιλαμβανόμαστε το πόσο εύκολα έπεσαν θύματα της Βικτώριας στην ανάγκη τους για καλύτερη ζωή.

Ενώ στην αρχή τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για μια από αυτές, η σειρά έρχεται να κάνει την απόλυτη ανατροπή!

Ο λόγος για τη Βασιλική! Εκείνη που ξέρει γράμματα και που όνειρό της είναι να σπουδάσει και να ασχοληθεί με τα γράμματα. Η Μάγια Αρδίτη στέκεται στο πλευρό της με αφορμή το φεμινιστικό της κίνημα και την χρησιμοποιεί εν τέλει ως το εξιλαστήριο θύμα της ώστε να βγει στις εκλογές.

Ο Παύλος Στρατής από την άλλη είναι ένας αριστερός και πρώην επαναστάτης, τραυματίας πολέμου, που η μοίρα τον έφερε στο δρόμο του Αρδίτη και εξαρτάται από αυτόν. Οι προσπάθειές του να τον αποτρέψει και να τον καταστρέψει υποχθόνια αποτυγχάνουν παταγωδώς αφού ο Αρδίτης έχει την εξουσία κυριολεκτικά στα χέρια του.

Με τη Βασιλική παρότι στην αρχή τον βλέπουμε ιδιαίτερα καυστικό, ενίοτε προσβλητικό, όλα θα αλλάξουν όταν μέσα του ξυπνήσει ο έρωτας!

Πόσο, όμως, θα διαρκέσει αυτό; Ένα μικρό σπόιλερ για όσους έχουν την αγωνία για την παράνομη σχέση του Παύλου και της Βασιλικής, εκείνος στην δύσκολη στιγμή θα κάνει πίσω. Εκείνη έγκυος θα οδηγηθεί στις φυλακές του Τρίκερι που θα βιώσει την κακοποίηση στο πετσί της. Και ο λόγος; Μια δολοφονία που δεν έκανε ποτέ αλλά κάποιοι φρόντισαν να της τον φορτώσουν!

Ψυχοκόρες: Πώς από σύγκρια η Φρόσω καταφέρνει να γίνει αφέντρα στο σπίτι των Νάτσηδων;

ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος)

Ποιητής, πιανίστας, ζωγράφος με μεγάλες ευαισθησίες για τα κοινωνικά θέματα και άνεργος. Ένας σοβαρός τραυματισμός του στον πόλεμο του έχει αφήσει ένα πρόβλημα στο πόδι. Όσα έχει βιώσει, τον έχουν καταστήσει συναισθηματικά απαθή και αντιμετωπίζει τα πάντα με έναν κυνικό σαρκασμό, ο οποίος δημιουργεί εντάσεις στη σχέση του με τη γυναίκα του. Μέχρι που η Βασιλική θα του ξαναθυμίσει πώς ήταν κάποτε…

Η υπόθεση της σειράς

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να γίνουν ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, δίνοντας όρκο στην ετοιμοθάνατη μητέρα τους πως θα μείνουν ενωμένες για πάντα. Όταν, όμως, τις χωρίζουν με τη βία σε τρεις διαφορετικές οικογένειες, θα κάνουν τα πάντα για να ξανασμίξουν. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει πρώτα να επιβιώσουν.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο πλούσιος πλην δίκαιος Σώτος Κοτρώτσης που ερωτεύεται την απροσπέλαστη Μαρίκα Πολύζου;