Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος, ο βοσκός που θα ερωτευτεί η Φρόσω;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος, ο βοσκός που θα ερωτευτεί η Φρόσω;

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος, ο βοσκός που θα ερωτευτεί η Φρόσω;

Θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα της σταθεί μετά τον αποχωρισμό από τις αδερφές της

Διθυραμβικά τα σχόλια που εισπράττουν «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1 καθώς ξεδιπλώνεται σε κάθε επεισόδιο η ιστορία των τεσσάρων αδερφών Πολύζου.

Μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Μέλιος (Αναστάσης Λαουλάκος)

Ο Μέλιος (Αναστάσης Λαουλάκος) είναι ένας φτωχός νεαρός βοσκός, που ζει σε μια καλύβα με μοναδική συντροφιά τον σκύλο του, τον Ζούκο. Είναι καλόψυχος, αγαθός, αφελής και απονήρευτος. Άπειρος από γυναίκες, αλλά και από κοινωνικές συναναστροφές, ο Μέλιος συνεννοείται καλύτερα με τα ζώα, που φροντίζει, παρά με τους ανθρώπους.

Όταν η Φρόσω θα βρεθεί μπροστά του σε ανάγκη, θα τη βοηθήσει απλόχερα χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα. Θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα της σταθεί μετά τον αποχωρισμό από τις αδερφές της και στο πρόσωπό του θα αντικρύσει το απόλυτο καλό, μέσα στον εφιάλτη που η ίδια βιώνει, γνωρίζοντας το απόλυτο κακό.

Ο Μέλιος θα δείξει στη Φρόσω πώς είναι η ανιδιοτελής, αγνή αγάπη, που δεν λογαριάζει ούτε τα πλούτη ούτε την εξωτερική εμφάνιση, και θα την κάνει να ονειρευτεί και πάλι.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Πώς η σκληρή Ευανθία θα φτάσει μέχρι τον φόνο για να ανατρέψει τα σχέδια της Φρόσως;