Ψυχοκόρες: Πώς η σκληρή Ευανθία θα φτάσει μέχρι τον φόνο για να ανατρέψει τα σχέδια της Φρόσως;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Πώς η σκληρή Ευανθία θα φτάσει μέχρι τον φόνο για να ανατρέψει τα σχέδια της Φρόσως;

Ψυχοκόρες: Πώς η σκληρή Ευανθία θα φτάσει μέχρι τον φόνο για να ανατρέψει τα σχέδια της Φρόσως;

Πρακτική, μεθοδική, αποτελεσματική... Θα κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει τους σκοπούς της

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στη σειρά Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1 με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν φανατικά κάθε επεισόδιο όπου ξετυλίγεται η ζωή των τεσσάρων αδερφών Πολύζου.

Μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΝΑΤΣΗ (Μαρίνα Ασλάνογλου)

Σκληρή, λογική, υπερήφανη και ντόμπρα είναι οι λέξεις που τη χαρακτηρίζουν. Κυρά του σπιτιού, πρακτική, μεθοδική, αποτελεσματική. Βλέπει την ψυχοκόρη της, Φρόσω, ως μέσον για να αποκτήσει το παιδί που λαχταρά και δεν έχει καταφέρει να χαρίσει στον άντρα της μέχρι τώρα.

Αν και στην αρχή συμπεριφέρεται στοργικά στην ψυχοκόρη της, σύντομα θα αποκαλύψει τις πραγματικές της προθέσεις…

Αυτοί που έχουν παρακολουθήσει τη σειρά στον ΑΝΤ1+ ξέρουν ήδη ότι πώς από στοργική αφέντρα η Ευανθία θα μεταλλαχθεί σύντομα σε ένα τέρας που θα κάνει τη ζωή της Φρόσως εφιάλτη.

Η Ευανθία δεν νοιάζεται διόλου για την ψυχοκόρη της. Στα μάτια της είναι μία μηχανή που θα της δώσει το παιδί που τόσο καιρό λαχταρούσε.

Και μέχρι να εκπληρώσει τον σκοπό της θα κάνει τα πάντα για να μην την εμποδίσει κανείς… Μέχρι και φόνο!

Η υπόθεση της σειράς

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να γίνουν ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, δίνοντας όρκο στην ετοιμοθάνατη μητέρα τους πως θα μείνουν ενωμένες για πάντα. Όταν, όμως, τις χωρίζουν με τη βία σε τρεις διαφορετικές οικογένειες, θα κάνουν τα πάντα για να ξανασμίξουν. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει πρώτα να επιβιώσουν.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Πώς ο Παύλος Στρατής θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της παθιασμένης ιδεολόγου Βασιλικής;