Ψυχοκόρες spoiler: Νεκρός ο πανούργος αριστοκράτης! Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του;
Σειρές

Ψυχοκόρες spoiler: Νεκρός ο πανούργος αριστοκράτης! Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του;

Ψυχοκόρες spoiler: Νεκρός ο πανούργος αριστοκράτης! Ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του;

Τραγικό το τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη!

Οι Ψυχοκόρες που κέρδισαν τους φαν της μυθοπλασίας ήδη μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ξεδιπλώνουν πλέον τη συγκλονιστική ιστορία τους και μέσα από τη μικρή οθόνη καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Η σειρά 60 επεισοδίων (3 κύκλοι) βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βγάζει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τον θεσμό της ψυχοκόρης καταδεικνύοντας με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Ψυχοκόρες: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει! Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΔΙΤΗΣ (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος)

Σκιώδης σύμβουλος σε κάθε κυβέρνηση, ανακατεμένος με ημέτερους και ξένους, με σκάνδαλα και πολεμικές αποζημιώσεις, σκληρός και πονηρός, παλιός αριστοκράτης και δολοπλόκος. Μια εμβληματική πατρική φιγούρα, που μεγάλωσε μόνος τη μοναχοκόρη του, Μάγια. Δεν τον σταματάει τίποτα όταν θέλει να πετύχει τους στόχους τους, εκτός από ένα: η ευτυχία και η αγάπη της κόρης του.

Όσοι είναι μυημένοι στη σειρά ήδη από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1 γνωρίζουν πως η σχέση του με τη Μάγια θα περάσει από σαράντα κύματα.

Και αυτό γιατί η δυναμική κόρη του έχει χαράξει τον δικό της δρόμο ο οποίος δεν συντάσσεται κάθε φορά με τον δικό του.

Οι ρήξεις τους θα είναι θυελλώδεις ωστόσο κάποια στιγμή θα καταφέρουν να αμβλύνουν τις διαφορές τους και να έρθουν πιο κοντά.

Πάνω λοιπόν που θα έχουν αναθερμάνει τις σχέσεις τους ο Ευάγγελος Αρδίτης θα δολοφονηθεί!

Η Μάγια θα ακούσει έναν πυροβολισμό και θα βρει τον πατέρα της νεκρό στο γραφείο του με όλα τα στοιχεία να δείχνουν για δολοφόνο του ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ήθελε να εκδικηθεί τον πονηρό αριστοκράτη…

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος, ο βοσκός που θα ερωτευτεί η Φρόσω;