Ψυχοκόρες: Το τραγικό τέλος του Τάσου! Ξεψυχάει στα χέρια της Δεσποινιώς και…
Σειρές

Ψυχοκόρες: Το τραγικό τέλος του Τάσου! Ξεψυχάει στα χέρια της Δεσποινιώς και…

Ψυχοκόρες: Το τραγικό τέλος του Τάσου! Ξεψυχάει στα χέρια της Δεσποινιώς και…

Ένας ανεκπλήρωτος και επικίνδυνος έρωτας έληξε με μια αυτοκτονία...

Αν μπορούμε να πούμε κάτι για τη σειρά, Ψυχοκόρες, σίγουρα αυτό δεν είναι ότι είναι προβλέψιμη αφού κάθε επεισόδιο είναι και μια «σφαλιάρα».

Οι ζωές των τεσσάρων αδελφών Πολύζου έχουν πάρει τελείως διαφορετική ρότα και καθεμία από αυτές προσπαθεί να επιβιώσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Η καθεμία είναι κακοποιημένη διαφορετικά. Άλλη σωματικά και άλλη ψυχολογικά! Και στις δύο περιπτώσεις, τα στομάχια σφίγγουν.

Η Δεσποινιώ πείσθηκε από τον Τάσο ότι θα ζήσουν μια πλούσια ζωή με την προϋπόθεση ότι θα λάβει μέρος στα καλλιστεία.

Και εφόσον πάρει τον τίτλο, θα πάρουν μαζί τους τη Μαρίκα για να σωθεί μια και καλή από το σπίτι του Κοτρώτση.

Όμως τα πράγματα μόνο έτσι δεν έγιναν! Η Δεσποινιώ έπεσε στα χέρια της Βικτωρίας, η οποία θέλησε με κάθε τρόπο να την βγάλει στο κλαρί.

Και το κατάφερε! Μετά τον βιασμό της η Δεσποινιώ δεν είχε άλλη λύση από το να γίνει συνοδός πλούσιων κυρίων που θα επενέβησαν στο κορμί της με το έτσι θέλω αφού πληρώνουν.

Μέχρι και παρθενορραφή της υποσχέθηκε η αδίστακτη Βικτωρία για να πάει με έναν πλούσιο άντρα που είχε φετίχ με τις παρθένες.

Σε μια βόλτα στο πάρκο για να τον γνωρίσει έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάσο, που έχει βγει από τη φυλακή και σε μια στιγμή απελπισίας αποφασίζει να ικανοποιεί τις ορέξεις ενός άντρα.

Η συνάντηση και η αυτοκτονία

Οι δυο τους συναντιούνται τόσο μπροστά στη Βικτωρία όσο και μόνοι τους και εκεί έρχονται οι σκηνές που δίχως λόγια ήταν γροθιά στο στομάχι.

Η Δεσποινιώ ύψωσε για λίγο το ανάστημά της, τα έχωσε στον Τάσο και του τόνισε ότι εξαιτίας του έφτασε εκεί που έφτασε.

«Καλύτερα π@τ@να, παρά μαζί σου», του είπε και του ζήτησε μάλιστα αν θέλουν να συνεργαστούν και να μοιράζονται τα έσοδα.

Ένα χαστούκι του Τάσου ήταν αρκετό για του πει: «Από σήμερα για μένα έχεις πεθάνει!».

Ο Τάσος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι έχασε τη γυναίκα που τελικά αγάπησε, που τη βρώμισε σκεπτόμενος μόνο τα χρήματα και που τη βλέπει να έχει πάρει τον λάθος δρόμο.

Η ερμηνεία του Αλέξανδρου Βάρθη ήταν συγκλονιστική! Τα κοντινά πλάνα τη στιγμή που ξεσπούσε σε κλάματα έλεγαν πολλά περισσότερα από τα λόγια.

Λίγο αργότερα, ο Τάσος αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Η Δεσποινιώ ακούγοντας τον πυροβολισμό αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που αγάπησε χτύπησε.

Τον βρήκε αιμόφυρτο να ξεψυχάει στα χέρια της και εκείνος να της λέει ότι μόνο εκείνη αγάπησε και αυτό να το θυμάται!

Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, η Δεσποινιώ χαρακώνεται και ελπίζει ότι έτσι θα γλιτώσει από την πορνεία. Ξεσπά στη Βικτωρία, της μιλά όπως κανείς δεν πίστευε ότι θα το κάνει αλλά της γύρισε μπούμερανγκ.

Η Βικτωρία την έβγαλε στο πεζοδρόμιο δίχως πολλές κουβέντες!

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο σκληρός και αδίστακτος διοικητής που κακοποιεί τη Βασιλική;